Superonline VDSL geçiş

Superonline ile iletişime geçtim bulundugum ilde fiber alt yapı bulunmadıgı ama VDSL geçildigi taktirde 50 Mbps için uygun oldugunu söylediler.
35 Mbps yalın VDSL 130 TL gibi fiyat söylediler, 24 ay sözleşmeli. Sizce geçmeli miyim? Bulundugum şehir Osmaniye, TTNET Superonline dışında başka ISS yok alt yapısı da yok.

Bu arada 4 yıldan fazladır Superonline kullanıcısıyım. Kesilme v.b. sıkıntı hiçbir şey şekilde olmadı. Şu anki hat değerlerim de bu:
Screenshot
Ama işte fiyat çok yüksek geldi, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline ile iletişime geçtim bulundugum ilde fiber alt yapı bulunmadıgı ama VDSL geçildigi taktirde 50 Mbps için uygun oldugunu söylediler.
35 Mbps yalın VDSL 130 TL gibi fiyat söylediler, 24 ay sözleşmeli. Sizce geçmeli miyim? Bulundugum şehir Osmaniye, TTNET Superonline dışında başka ISS yok alt yapısı da yok.

Bu arada 4 yıldan fazladır Superonline kullanıcısıyım. Kesilme v.b. sıkıntı hiçbir şey şekilde olmadı. Şu anki hat değerlerim de bu:
Screenshot
Ama işte fiyat çok yüksek geldi, ne yapmalıyım?
Hocam sizin altyapınız 24 Mbps destekleyen bir altyapı. Nasıl oluyor da 50 Mbps VDSL hız veriyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL2+dan 24 VDSL'de bilgi verilmemiş orada ikisi farklı şeyler.

Fiyat olarak Türk Telekom daha makul gelmekte herkes Türk Telekom'dan şikayetci sizce Superonline'den Türk Telekom'a geçmek ne kadar mantklı 20-30 TL için ama ögrendigime göre şu anaki Superonline sorunsuz yıllardır kullandıgım ADSL internetim Türk Telekom üzerinden geliyormuş ne kadar dogru bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı