Superonline VDSL ping sorunu

• Konuyu başlatan 261538
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.878
Makaleler
98
Yıllardır neredeyse sıkıntısız kullandığım İSS son 1.5 ayda hayattan soğuttu beni. 1.5 ay öncesine kadar ADSL kullanıcısıydım, VDSL gelmesiyle direkt 24 Mbps paketine geçtim. Yaklaşık 1 haftalık sorunsuz kullanımdan sonra akşamları 20:00 ile 24:00 arası ping sorunları baş göstermeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım ve sorun direkt çözüldü. Ertesi gün tekrarladı ve bu sefer müşteri hizmetleri çözemedi. Talepler açıldı BTK'ya ve Superonline sayfasından, evime Superonline görevlisi geldi ve hat değerlerinde bir problem olmadığını söyledi. 3 günlük bir detaylı Telekom incelemesinden sonra sorun 3 günlüğüne çözüldü ve sonra tekrar başladı. Şimdi ben ne yapabilirim? Hakem heyetine gidip sözleşmeyi iptal mi ettirmeye çalışayım, yoksa Telekom tarafına gidip portumu mu değiştirtmeye çalışayım, yoksa laf anlamayan Superonline tarafına konuyu tekrar mı ileteyim?

Ankastre kutusunu falan temizledim, oradan kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Ekleyeceğim kısa bir şey daha var, bu sorunlar devam ederken Superonline beni arayıp sorununuz devam etmekte mi diye sorduktan sonra isterseniz Superbox ürününü size sunabiliriz demesi beni iyice çileden çıkarttı.

Hat değerlerim;

ads.PNG

Şu ana kadar telefonda açtırdığım talepler;

talepler.PNG

BTK'ya açılan taleplerden bir tanesi;

000.PNG

Superonline'in problem olmadığını söylediği oyun fotoğrafları;

Adsız.jpg

Sabahları 10-25 arası değişen ping akşamları 100 - 200 arası değişiyor. Bu değer de direkt oyundaki değerlerle neredeyse aynı oluyor.

0caf5b4c20776b5274ebc0fef885dee0.jpg

Hakem Heyetine başvuru yapmış bulunmaktayım, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok kişi bu problemi yaşıyormuş, bununla ilgili birkaç konu daha gördüm. Halledeceklerini söylüyorlarmış.

Verilen cevaplar hallecekleri yönünde deği lki, bir problem yok diyorlar ve arayıp superbox teklifi sunuyorlar böyle bir dünya var mı ? Bugün hakem heyetine açtım konuyu bakalım ne olucak.

Sende en azından çözmeye falan çalışmak için adam göndermişler ben arayınca ping için bizim yapabileceğimiz bişey yok diyolar.

Adam şu şekilde geldi, onlar önerdi eğer Superonline kaynaklı bir sorun varsa ücret alınmaz, sizden kaynaklı bir problem varsa ücrete tabi olur dedi bende benden kaynaklı olmadığına emin olduğum için bu talebi onayladım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı