Superonline vs Kablonet

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
100 Mbps Superonline fiber kullanıcısıyım. Yakın zamanda taahhüdüm bitiyor. İki firma da benzer fiyat verdi. Son dönemde Superonline'da ufak da olsa lag problemi yaşamaya başladım. Sizce ne yapmalıyım? Vodafone Kablonet ve Superonline hariç fiber altyapıya sahip bir firma yok oturduğum yerde.

@botstepz
İndirim köşesindeki konuya yazama iznim olmadığı için buraya yazıyorum.
225tl ye aynısının TV+li versiyonu var boşuna 264TL vermeyin. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum.
Not: Konu sahibinden özür dilerim en uygun konu bu olduğu için buraya yazdım.
Ben uzun zamandır Superonline kullanıyorum gayet memnunum, aynı fiyatsa ben olsam Superonline alırdım.

@botstepz
225tl ye aynısının TV+li versiyonu var boşuna 264TL vermeyin. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum.
Ben uzun zamandır Superonline kullanıyorum gayet memnunum, aynı fiyatsa ben olsam Superonline alırdım.

1000'lik pakette 269 TL'ymiş ona da geçirebilirim belki. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu yardımınız için çok teşekkür ederim.

@botstepz
Yorumunuz için teşekkürler fakat altyapım 100Mbps üstünü desteklemiyor. Güya fiber… Desteklese kesinlikle 1000Mbps alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı