Superonline vs TTnet

Untouchablee

Hectopat
Şu anda Türk Telekom kullanıcısıyım. Maximum 16 Mbps hızda indirmesi mevcut. AKN'si ya 50GB ya da 75GB. Aylık olarak 70-71 lira gibi bir ücret ödüyoruz. İnternet sağlayıcılarının yeni tarifelerini inceledim ve Superonline 25Mbps, 150GB AKN'si olan tarifenin aylık ücretinin 70 lira olduğunu gördüm. Sizce Turkcell Superonline mi daha iyi yoksa Türk Telekom mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Türk Telekom kullanıcısıyım. Maximum 16 Mbps hızda indirmesi mevcut. AKN'si ya 50GB ya da 75GB. Aylık olarak 70-71 lira gibi bir ücret ödüyoruz. İnternet sağlayıcılarının yeni tarifelerini inceledim ve Superonline 25Mbps, 150GB AKN'si olan tarifenin aylık ücretinin 70 lira olduğunu gördüm. Sizce Turkcell Superonline mi daha iyi yoksa Türk Telekom mu?
Karşılaştırma bile hata senin gibi 16 mbps TTNET kullanıyordum en son dayanamayıp süperonline a geçtim 24 mbps 150 akn 69 lira şuan çok memnunum yıl başından sonra AKK de kalkıcak bence hiç düşünmeden geç şimdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı