Superonline Wi-Fi 7 Modem talep edilmeli mi?

Jeff_Hardy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Merhaba, dün kontratımı yenileyerek 1000 Mbps paket aldım fakat modemden memnun değilim. Superonline sayfasında Wi-Fi 7 TP Link modemin gelmiş olduğunu gördüm, bu modemi talep edersem takarlar mı?

2 yıldır Huawei HG8245X6 kullanıyorum Wifi 6 performansından pek memnun değilim. Bunların haricinde şu an Superonline da bulunan en iyi modem hangisidir? Mümkünse dahili ONT'li olmalı.

Merhaba, dün kontratımı yenileyerek 1000 Mbps paket aldım fakat modemden memnun değilim. Superonline sayfasında Wi-Fi 7 TP-Link modemin gelmiş olduğunu gördüm, bu modemi talep edersem takarlar mı?

2 yıldır Huawei HG8245x6 kullanıyorum Wi-Fi 6 performansından pek memnun değilim. Bunların haricinde şu an Superonline da bulunan en iyi modem hangisidir? Mümkünse dahili ONT'li olmalı.

Merhaba, Wi-Fi 7 modem tabii ki talep edebilirsiniz tabii ki ancak bunun birkaç koşulu var birincisi altyapınızın simetrik internet desteklemesi, ikincisi(opsiyonel) Wi-Fi 7 destekli cihaz kullanmanız. Ayrıca bana göre Superonline altyapısında kendi modeminizi kullanmak her zaman en iyisidir. Eğer kendi modeminizi kullanma durumunuz yoksa TP-Link EX530v modelini kullanabilirsiniz.

Merhaba, Wi-Fi 7 modem tabii ki talep edebilirsiniz tabii ki ancak bunun birkaç koşulu var birincisi altyapınızın simetrik internet desteklemesi, ikincisi(opsiyonel) Wi-Fi 7 destekli cihaz kullanmanız. Ayrıca bana göre Superonline altyapısında kendi modeminizi kullanmak her zaman en iyisidir. Eğer kendi modeminizi kullanma durumunuz yoksa TP-Link EX530v modelini kullanabilirsiniz.

Sıfır TP-Link EX530V modeline pazartesi itibariyle geçiyorum, Wifi 7 için konuştum ekstra bir ücret çıkıyormuş, bir TP-Link'i deneyelim olmadı modem al onu takalım dedi. Bir deneyeceğim bakalım umarım iyi çıkar, internet yorumları çok enteresan memnun olanda çok olmayanda.

Sıfır TP-Link EX530v modeline pazartesi itibarıyla geçiyorum, Wi-Fi 7 için konuştum ekstra bir ücret çıkıyormuş, bir TP-Link'i deneyelim olmadı modem al onu takalım dedi. Bir deneyeceğim bakalım umarım iyi çıkar, internet yorumları çok enteresan memnun olanda çok olmayanda.

Tamamdır, en doğru tercihi yapmışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı