Superonline yanlış adres ile internet bağlaması

155776

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, 11 Ekim'de Superonline'dan babamın adına başvuru yapıp kurulum için geldiler. Kablo ve modemi bağladıktan sonra kimlik fotokopisi istediler babamın kimliğinin arkasında ki çip düştüğü için işlem yapamıyorlarmış. Gelen kurulum ekibindeki görevli benim hattı benim üzerime almak için telefonla konuşup yeni başvuru yapmış gibi tekrardan işlem yaptılar. Sonunda elektronik olarak imza attım fakat tüm işlemler 1 saatten fazla uzayınca adresi kontrol etmeden direkt imzaladım. 2 gün sonra fark ettim ana sözleşmedeki fatura adresi site ismi doğru fakat blok ve daire bilgileri yanlış girilmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ilk önce babamın üzerine açtığım hesabın doğru adres girilmiş onu iptal edip bu adresi güncelliyeceklerini söylediler. Bugün talebim tamamlanmış mı diye aradım benden güncel adresi istediler söylediğim de evet doğru dedi. Müşteri no ile de doğrulamak istedim ama zaten müşterine hizmetlerine bağlanırken telefona kayıtlı müşteri no yu tuşlayarak bağlanıyorsun onu görüpte geçiştirmek için mi söyledi bilemiyorum. 24 ay sözleşmeli olduğu için taahhüt bittikten sonra iptal ederken bana sorun çıkartırlar mı? Bir de son olarak ekte belirttiğim SOL kurulum talebi nedir benim yaptığım işlemle bir alakası var mı (Birinci ek babamın üzerine olan hesap ikinci benim)? Yardımcı olabillir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 2.png
    2.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı