Superonline Yaptığı Yanlış

Yani bana sundukları 25 Mbit 90 TL, ben kime güvenip geçecekmişim, ileride kampanya olur diye beklemeliyim o zaman. Sabit bir fiyat yaparsın, müşteri çekersin bu kadar basit. Oyun kayına gerek yok.
Müşteri hizmetlerini arayıp konuşursan zaten yardımcı oluyorlar sen kullan kardeşim turkneti sıkıntı yok :) Ben hem süperonline hem Turk Telekom kullanıcısı olarak yorum yaptım vizyonları belli zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek ala siz öyle sanın, ben 75 Mbit hızın, 70 Mbit'ini alıyorum ve 60 TL.(y)

Eki Görüntüle 261451
Şu anda kullandıgınız ınternet paketinin linkini bana gönderme şansınız var mı ? Ttnet kullanıyordum bende taahhut bıtıyor. Bu ay başka bir internete geçeceğim sizin paketin linkini atma şansınız var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin probleminiz zaman aşımına uğradığı için baya sıkıntılı görünüyor. Superonline aboneliğinizi taşıma usulü yapmadan aynı port üzerinden abonelik açmış. Talep varsa da ttnet e iletilmemiş yada ttnet kasıtlı olarak hattı kapatmamış gibi. Bu durumu ttnet müşterisi olarak aboneliğin kapatılmasını da sizin takip etmeniz gerekiyordu. İcra yoluna gittiyse aboneliği taşıma evraklarınız elinizde ise bir şekilde ödemezsiniz. Bu durumu Tüketici hakem heyetine ve Btk ya bildirin tekrardan. Geçmiş olsun ancak burda kusurlu olan ttnet gibi görünüyor. Dediğim gibi hangi iss olursa olsun hat ve abonelik sorgulamalarınızı yapın mutlaka. Çünkü abonelik kapatma bazen işlerine gelmiyor. İyi günler
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı