Superonline ZXHN H267A modemden ZXHN H3600 modeme geçiş yapmak

150554

Megapat
Makaleler
3
Merhaba,
Şu an kullanmış olduğum modem modeli ZXHN H267a, kullanmak istediğim ise ZXHN H3600 modeli. Çekim gücü vs. birçok sorunu bulunuyor ve elimde H3600 gibi H267'ye göre daha güncel bir cihaz varken kullanmak istiyorum.

Fakat tak-çalıştır mantığında çalışmıyor. Başka aboneliğim üzerinden aldığım için olsa gerek tam detaylarına sahip değilim konunun. Araştırmalarıma göre bu konudaki işlemleri buldum ve gerçekleştirdim. Kullanıcı ve şifreye ulaştım ve H3600 arayüzüne gerekli bilgileri girdim. Lakin internet ışığı yanmasına rağmen bağlantı vermemekte Wi-Fi, TV+ ve kablolu olarak.

İzlemem gereken yol nedir? Müşteri hizmetleri ile çözülebilecek bir yolu var mıdır yoksa manuel olarak uğraşmak durumunda mıyım merak ettim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acaba MAC adresi kısıtlaması var mı? Bunu sormak lazım müşteri hizmetlerine. Hatta durumunuzu da direkt müşteri hizmetlerine anlatsanız iyi olabilir.

Hocam acaba MAC adresi kısıtlaması var mı? Bunu sormak lazım müşteri hizmetlerine. Hatta durumunuzu da direkt müşteri hizmetlerine anlatsanız iyi olabilir.
Benimde aklıma MAC kilit geldi ilk başta, birkaç doküman okudum üzerine büyük ihtimal bir kısıtlama bulunuyor. Çünkü modeme kadar internet gelirken modem dışarı vermiyor interneti. Yarın gün içerisinde iletişime geçmeyi planlıyorum.

Sonucu paylaşırsanız süper olur.
Tabii ki, birkaç işlem daha sağladım fakat aynı, müşteri hizmetleri ile çözülürse detaylarıyla ileteceğim burada.

Müşteri hizmetleri ile konuştuk fakat bir sonuca varamadık, ilettikleri bilgi ise abonelikler üzerine farklı seri numaraları ile bağlı oluyormuş modemler ve değişim sağlanamıyormuş. Lakin bana biraz zorlama bir durum geldi, sonuç olarak her iki modemde kendilerinin modemi farklı bir firma ya da satış yapacak olsam çok mantıklı lakin bu durum biraz sıkıcı geldi.

Son düzenleme:
Nasıl bir yol izleyeceksiniz? Kullanamadığınız modemi ne yapacaksınız?
Kullanmayacağım gibi gözüküyor maalesef. En azından 2 günlük araştırmalarım sonucu herhangi bir sonuca ulaşamadım MH'de dahil.
Arkadaşım yeni bir eve taşınacak kendi aboneliğini iptal ettirecek eğer var ise SOL altyapısı, aboneliğimi ona devredip cihazlarıda kendisine göndereceğim gibi duruyor.

Modem değişim talebinde bulunmama gerek yok ki. Ben boşta var olan modemi değerlendirmek istedim, lakin o da olmuyormuş. O yüzden ekstra bir uğraşa gerek yok en azından şu anlık.

Çekim gücü vs. birçok sorunu bulunuyor şeklinde yazmışsınız o yüzden değişim talep edin yazmıştım. Bende SOL kullanıyorum 2 ay oldu geçeli çekim gücü berbat başka modem kullanmayada izin vermiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı