Superonline'a Geçmek

Eğer bunlar sağlanırsa, Superonline fiber'e geçmeli miyim?

• Evet,mutlaka geçmelisin.

• Hayır.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yani bence güzel tarife ama youtube gibi sitelerde sabah akşam kopturan varsa hızınız çabucak 24 Mbit olacak. 30 TL fazladan verip sadece 5-6 gün 100 Mbit kullanacak olursanız yazık olur bence. Bizler indirme işlerimizi plana sokuyoruz genel olarak ama ev halkı genelde bu konuları pek umursamıyor. :D
100 Mbit hız AKK dolduğunda 32'ye düşmüyor muydu? Ben öyle görmüştüm. Ayrıca çabuk bitirmem. Bitirsem de 2'den sonra eski hıza döndüğü zaman kullanırım. Sizce de öyle olmaz mı ?

100 Mbit hız AKK dolduğunda 32'ye düşmüyor muydu? Ben öyle görmüştüm. Ayrıca çabuk bitirmem. Bitirsem de 2'den sonra eski hıza döndüğü zaman kullanırım. Sizce de öyle olmaz mı ?
Hayır hocam 24 mbps.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-07-28-02-14-24.png
    Screenshot_2017-07-28-02-14-24.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 115
4. 200 TL cayma bedelini ödüyor, fakat TTnet e ödediğiniz son faturaların detaylı pdf dosyasını mail atmanız gerekiyor. Orada cayma bedelinin detayları yer alıyor. Bir sonraki faturaya yansıtılıyor tabi 200 TL. Yani superonline a ödeyeceğiniz faturalar üzerinden düşülüyor.

4. 200 TL cayma bedelini ödüyor, fakat TTnet e ödediğiniz son faturaların detaylı pdf dosyasını mail atmanız gerekiyor. Orada cayma bedelinin detayları yer alıyor. Bir sonraki faturaya yansıtılıyor tabi 200 TL. Yani superonline a ödeyeceğiniz faturalar üzerinden düşülüyor.
Yansılıtıyor mu? O zaman ödemesinin ne anlamı var?

TTNET ile maceralar yaşadıktan sonra TURKNET'e geçtim. Ama modem vs. göndermediler ben de iptal ettirip Superonline'a geçtim. Eğer Turkcell kullanıcısıysanız size interneti aldıktan sonra kurulum yapılana kadar idare etmesi için 4 GB internet veriyorlar. Hız olarak kendisinden gayet memnunum gayet mükemmel bir şekilde hizmet veriyorlar.

Efendim firma uyanık, her firma gibi. Benim tavsiyem Turknet altyapınız varsa oraya geçin.
Teşekkürler.Ancak başka çarem yok. Turknet olsa direk geçerdim. Dediğiniz gibi her firma uyanık. Ama birini almak lazım.

TTNET ile maceralar yaşadıktan sonra TURKNET'e geçtim. Ama modem vs. göndermediler ben de iptal ettirip Superonline'a geçtim. Eğer Turkcell kullanıcısıysanız size interneti aldıktan sonra kurulum yapılana kadar idare etmesi için 4 GB internet veriyorlar. Hız olarak kendisinden gayet memnunum gayet mükemmel bir şekilde hizmet veriyorlar.
Turkcell kullanıcısı değilim. Hiç gerek yok 4 GB'a ben idare ederim. Zaten kurulum ne kadar sürüyor ki?

Yansılıtıyor mu? O zaman ödemesinin ne anlamı var?
Örnek veriyorum; Superonline a geçtiniz aylık faturanız 100TL, 2 ay fatura ödemiyorsunuz Superonline a. Geçiş yaptınız ilk faturanız geldi ve bu evrağı superonline a ilettiniz 200 TL düşmesi için. 200 TL düşmeyi o faturayı ödersiniz sonra ki aylarda düşerler.

Örnek veriyorum; Superonline a geçtiniz aylık faturanız 100TL, 2 ay fatura ödemiyorsunuz Superonline a. Geçiş yaptınız ilk faturanız geldi ve bu evrağı superonline a ilettiniz 200 TL düşmesi için. 200 TL düşmeyi o faturayı ödersiniz sonra ki aylarda düşerler.
Yani, kısaca diğer aylarda ödemiş mi oluyoruz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı