Superonline'a Geçmek

Eğer bunlar sağlanırsa, Superonline fiber'e geçmeli miyim?

• Evet,mutlaka geçmelisin.

• Hayır.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İlla altyapın olması gerekmiyor vdsl yada adsl hattın olması yeterli.
Siteden baktım. En fazla 16 megabit destekliyor. Şuan da 16 kullanıyorum.

Bulunduğunuz ilde Kablonet altyapısı varsa hiç düşünmeyiniz.
Var. Ancak Kablonet eskiye döndü. Yani, akıllı kotaya geçti. Biz AKK'den kurtulmaya çalışırken, eskiye döndüler. Kablonet kullanmam. Teşekkürler.

Siteden baktım. En fazla 16 megabit destekliyor. Şuan da 16 kullanıyorum.

Eğer vdsl hattın yoksa 16 Mbps'den yukarı çıkamazsın eğer VDSL hattın varsa Turk.net'e baş vur 75 Mbps'ye kadar internet alabilirsin. Yani şunu demek istiyorum Super Online'den 25 Mbps internet alsan bile hattın desteklemiyorsa 16 Mbps kullanırsın. Senin hattın ADSL mi VDSL mi ?

Eğer vdsl hattın yoksa 16 Mbps'den yukarı çıkamazsın eğer VDSL hattın varsa Turk.net'e baş vur 75 Mbps'ye kadar internet alabilirsin. Yani şunu demek istiyorum Super Online'den 25 Mbps internet alsan bile hattın desteklemiyorsa 16 Mbps kullanırsın. Senin hattın ADSL mi VDSL mi ?
Şuan hat döşeniyor. Kutu koyacaklar. Fiber hizmeti alacağım.

Eğer Fiber hat döşetiyorsan Turknet'ten 100 Mbps Download 7 Mbps upload 60 TL'ye alabilirsin taahhüt yok. Benim sana tavsiye Turknet'i bir ay dene beğenmesen kapattır süperonline'na geç.
Ben döşettirmiyorum. Mahalleye döşeniyor. Ancak TurkNet değil. Superonline.

O zaman mecbur Süper online olsun en azında fiber internetin olacak bende oda yok. Umarım hiç sıkıntı yaşamadan internetini bağlatırsın. Gece 2-8 arası sömürü saati.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı