Merhabalar, Superonline'a geçeceğim de nasıldır? Kullanan varsa söyleyebilir misiniz?
Rezalet bir müşteri hizmeti ve dandik bir modem sıkıntı değilse geçebilirsin. Ping değerleri diğer firmalara göre biraz daha iyi. Hız sorunu olmadı. Altyapım fiber, kullandığım modem Huawei HG255s.Öncelikle fiber mi? Adsl mi? Buna göre bir şey söyleyebilirim ancak. Turkcell’in fiber interneti ve hizmeti konusunda benim deneyimlerim çok iyi. Evimde 100Mbps hızında internet var ilk aldığım zaman modemde sorun oldu ve değiştirdiler onun dışında hiç bir zaman hız sorunu yaşamadım. Sorun yaşadığımda da aradığımda çok yardımcı oluyorlar.
Merhabalar, Superonline'a geçeceğim de nasıldır? Kullanan varsa söyleyebilir misiniz?
Rezalet bir müşteri hizmeti ve dandik bir modem sıkıntı değilse geçebilirsin. Ping değerleri diğer firmalara göre biraz daha iyi. Hız sorunu olmadı. Altyapım fiber, kullandığım modem Huawei HG255s.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.