Superonline'da ping 5000 oluyor

Merhaba, Turkcell Superonline 25 Mbps paketini kullanmaktayım, fiber altyapım var (Ankara'da oturuyorum.). Hiçbir şey yokken ortalıkta pingim 5000, 1000 civarlarına çıkıyor. İnternette surf yapmak bile ölüm, başka tabir ile açıklayamam. Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum, bir şeyler sıfırladık diyorlar herhangi bir değişme yok. Bir şey indirirken 500 KB'a kadar düştüğümü hatırlıyorum, hatta uzun süre öyle indiriyor düzelmiyorda. Ne yapmalıyım? İnternetteki tüm yükü nasıl kendime alabilirim? Ben oyun oynarken başkaları 144p video izleyemesin istiyorum.

Edit: Speedtest sonuçları:
1650125500620.png

Şu an şok içerisindeyim.

Merhaba, Turkcell Superonline 25 Mbps paketini kullanmaktayım, fiber altyapım var (Ankara'da oturuyorum.). Hiçbir şey yokken ortalıkta pingim 5000, 1000 civarlarına çıkıyor. İnternette surf yapmak bile ölüm, başka tabir ile açıklayamam. Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum, bir şeyler sıfırladık diyorlar herhangi bir değişme yok. Bir şey indirirken 500 KB'a kadar düştüğümü hatırlıyorum, hatta uzun süre öyle indiriyor düzelmiyorda. Ne yapmalıyım? İnternetteki tüm yükü nasıl kendime alabilirim? Ben oyun oynarken başkaları 144p video izleyemesin istiyorum.

Edit: Speedtest sonuçları:
Eki Görüntüle 1362189
Şu an şok içerisindeyim.
Çook benzer bir problem yaşadım, Superbox kullanıcısıyım bende. Bu sorun tamamıyla serverlarla alakalıymış. Teknik yetkili bana öyle söyledi. 100 mbit hız alıyorum normalde, ancak 650 kbit ile indirdim ve ağız dolusu hakaretle gittim onlara. Konuyu BTK'ya bile taşıdım. Sıkıntı bulunduğunuz lokasyondaki server kalabalığı. Çözümsüz diyorlar. Çözüm bulursanız bilgilendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı