Superonline'dan Netspeed'e geçiş

Peqeell

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün Superonline internetini iptal ettirip Netspeed'e geçtim. Superonline müşteri temsilcisi bana modem ve aksesuarlarını getirmemi söyledi tüm aksesuarları ve modemi topladım fakat duvarın içinden gelen bir kablonun da modeme takılı olduğunu fark ettim ucu yeşil bir kablo ne olduğunu bilmiyorum ama fotoğrafını da koyacağım zaten. Bu kabloyu da çıkarıp Superonline'a götürmeli miyim ve bunu nasıl çıkartabilirim bilgisi olan varsa çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230801_141558.jpg
    IMG_20230801_141558.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 67
Hocam bu fiber optik kablo. Bunu götürseniz de almazlar büyük ihtimal. Peynir ekmek gibi kullanıyorlar bu kabloyu. Kurulumda bile fazlasını yere (evet çöpe değil, direkt bulundukları yere) bırakıyorlar.

Selam arkadaşlar, bugün Superonline internetini iptal ettirip Netspeed'e geçtim. Superonline müşteri temsilcisi bana modem ve aksesuarlarını getirmemi söyledi tüm aksesuarları ve modemi topladım fakat duvarın içinden gelen bir kablonun da modeme takılı olduğunu fark ettim ucu yeşil bir kablo ne olduğunu bilmiyorum ama fotoğrafını da koyacağım zaten. Bu kabloyu da çıkarıp Superonline'a götürmeli miyim ve bunu nasıl çıkartabilirim bilgisi olan varsa çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler.
Modem ve aksesuarları götürmen zorunlu değil diye biliyorum.

Hocam bu fiber optik kablo. Bunu götürseniz de almazlar büyük ihtimal. Peynir ekmek gibi kullanıyorlar bu kabloyu. Kurulumda bile fazlasını yere (evet çöpe değil, direkt bulundukları yere) bırakıyorlar.
Az bir şey bırakın dedim . Bir bu kadar evin içinde dolaştırdım koridordan salona . :)

IMG_1315.jpeg IMG_1314.jpeg

Modem ve aksesuarları götürmen zorunlu değil diye biliyorum.
İstemediklerine emin olsam bilsem kesin 1 dakika düşünmeden direkt çöpe atacağım. Bir halta yaramıyor kuru kabalık. :)

IMG_1282.jpeg

Altyapıdan gelen bir kablodur o konektörlü olduğu için neden istesinler ki zaten çekmişler altyapıyı bir de nasıl söküp götüreceksiniz bina dolabı kilitli olur genelde Superonline üzerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı