Kesinlikle millenicom.
Türknet ile tt arasında fiber anlaşması yoktu. Birkaçkere aramamda altyapınız sadece fiber desteklediği için bağlantınızı gerçekleştiremiyoruz demişlerdi. Ayrıca Türknet te müsteri hizmetleri yok ve bu çok büyük sıkıntı olabiliyor. Millenicom' da ise ne zaman arasam 2-3 dk içerisinde bağlandım. (Çok fazla aradığımda yok aslında 2 veya 3 kere) ort. 8-9 aydır millenicom kullanıyorum ilk kurulum aşaması hariç (7 iş günü içerisinde kurulum yapıyoruz daahhüt' den sonra 7. gün şikayetvar.com' a konu açmıştım 8. gün bağladılar.) hiçbir sıkıntı olmadı. Ben gayet memnunum...
Gayet güzel olmuş. Ey Arap Telekom(!) madem istesen kolayca artırabiliyorsun uploadları, bir süreliğine değil sürekli olarak artırsana! Superonline 20 yaptı bunlar 10 bile yapamadı orası başka tabii.
Halen sonucum aynı sayılır. Ortalama 1 Mbps Upload alıyordum hatta 0.30 Mbps bile oluyordu şimdi 2 Mbps gördüm. Ama sonu. 1.30 Mbps olarak yansıdı bana. VDSL kullanıyorum hatta Türk Telekom'un sitesinden baktım FİBERNET destekliyor dedi. Değişmemesi garip değil mi?
Birader 8 Upload alıyorsun bir de daha fazla artırırlar diyorsun, şükür et. Çoğu insan ADSL kullanıyor. Benim Upload 0.60 ilk önce bizim işimizi çözsünler.
Kötü demiyorum, upload neredeyse hiç işime yaramıyor zaten, demek istediğim sadece 8 e yükseltebiliyorsalar; daha fazla da yükseltebilirler ve bu yükseltmeleri 2-3 ay değil de kalıcı da yapabilirler, yapabilecekleri bir şeyi istememdeki yanlışı anlamadım, yıllarca ben de adsl kullandım biliyorum ama böyle bir yorum yapmanız garip geldi.
Onu bunu geçin şimdi gerçek neymiş gördük mü hepimiz ? Yok işte 1mbps/3mbps uploaddan fazla verirseks trafik sıkışır, yok internet altyapımızı bunu desteklemez, yok hayır upload desteğinizi arttıramıyoruz...