Superonline'dan sonra Türk Telekom Upload hızını 8 Mbps'ye çekti!

Millenicom az önce 8 Mbit oldu. VDSL 50 Mbitlik paket. Umarım kalıcı olur.
Kalıcı değil, burası Türkiye kalıcı olmaz, denetleme yok yaptırım yok. İstedikleri gibi atlarını koşturuyorlar servis sağlaycıları. Size tavsiyem, 1 Hazirana kadar tadını çıkarın diyeceğim ama bu hız artışına alışıpta sonra düşürdüklerinde kötü olacak.😂
Takmayın kafanıza, bende fiber kullanıyorum benimde 8 oldu. Zaten 1 Haziranda geri düşecek hızlar hem Telekom hemde Superonline geri düşürecek. Benim upload hızını ihtiyacı olana verebilsem verirdim. Benim geçici olan bir hıza ihtiyacım yok. Ama, diğer kullanıcılar 1 Hazirana kadar tadını çıkarsınlar, milleti düşünmüşler. 😂

EVZ_YOJXkAEOFs0.jpg

BTK'ya twitleyin.

Evet verebiliyorlar bende Millenicom 100 MB kullanıyorum 95 civarı geziyor çoğunlukla.

Arkadaşlar geçebiliyorsanız Millenicom'a geçin uygun olan 35 Mbit alır hız isteyen 100 Mbit alır daha ucuza, müşteri hizmetleri de iyi, TTNET abonesi idim müşteri hizmetlerine iş hallettirmek zordu, Millenicom'a geçtim hemen bağlanıp testimi yapıp gerektiğinde ekip gönderiyor, hemen de geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı