Superonline'dan sonra Türk Telekom Upload hızını 8 Mbps'ye çekti!

Basit bir varsayımla bu kadar net konuşmak, cidden bravo :) Ben net konuşmuyorum geçici de olabilir kalıcı da, ama bu kadar kesin bir şekilde geçici demek hoş değil, basitçe çok şikayet edildi diyerek. Yıllardır şikayet edilen bir konu bu, yeni bir şey değil. Geçtiğimiz günlerde upload hızlarında iyileştirme yapılacağı açıklanmıştı ve nisan - mayıs ayları işaret edilmişti.
Şu an mantıken bakacaksak kalıcı olma ihtimali geçici olma ihtimalinden çok daha yüksek.
Yıllardır şikâyet edilen bir şey ise neden bugüne bırakıldı. CİMER ve BTK'ya şikâyet edilmese yükseltmeyeceklerdi bile. Emin olan EBA eğitimleri bitip, evden çelışmalar sona erdiğinde eskiye dönecek, sadece Telekom değil, Süperonlinede eskiye dönecek.

Merhaba,

FTTH Türk Telekom altyapısında Millenicom 100 Mbps internet abonesiyim. Tesadüfen test yaparken fark ettim ve acayip mutlu oldum. Superonline gibi 20 Mbps olsa idi tadndan yenmezdi...

Eki Görüntüle 536855

Eki Görüntüle 536856
Bendede FTTH fiber var evin prizine sarı ince fiber kablo geliyor ve o sarı kablo ont cihazına cihazda modeme bağlı, Gbit altyapı, parayı ver 1000Mbit yine verirler, benim uploadda şu anda 8Mbit ama Telekom mail atmış, Sayın abonemiz karşıya yükleme hızınızda geçici olarak artış gözlemleyebilirsiniz diye. Madem düşüreceksin niye arttırıyorsun.

Belirli bölgelerde upload hızı güncellendiği söyleniyordu. Hangi bölgede oturuyorsunuz ? İstanbul/Tuzla da oturan varsa durum belirtebilir mi ? -TTnet

Belirli bölgelerde upload hızı güncellendiği söyleniyordu. Hangi bölgede oturuyorsunuz ? İstanbul/Tuzla da oturan varsa durum belirtebilir mi ? -TTnet
Güncellense ne olacak, artsa ne olacak. Telekom bana mesaj atmış, yükleme hızlarında geçici olarak artış gözlemleyebilirisiniz. Arttırma o zaman, niye arttırıyorsun? Geri düşürecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı