Superonline'dan sonra Türk Telekom Upload hızını 8 Mbps'ye çekti!

100Mbps şu an aktif olmadı.

50Mbps fiber ve 2.4GHz modem var. Şu an telefondan test yaptım.
2.4 ghz ile düşük hız almanız normal. Sözde 300 mbps olsa da bende 2.4 ghz'de 60 mbps hız, 8 ping alıyorum. Tabi telefonun kapasitesi de olabilir bu sınır, orta sınıf bir telefon kullanıyorum
Özelden mesaj atma hakkım yok maalesef. Bu arada Ankara'da yaşamıyorum, sadece altyapı hakkında senden acil bilgi almam lazım çünkü şu an kullanmış olduğum İnternet yarın bitiyor.
Sorabilirsiniz sorunuzu, elimden geldiğince cevaplarım.

2.4 GHz ile düşük hız almanız normal. Sözde 300 Mbps olsa da bende 2.4 GHz'de 60 Mbps hız, 8 ping alıyorum. Tabi telefonun kapasitesi de olabilir bu sınır, orta sınıf bir telefon kullanıyorum

87 benim altyapı. 100'e çıkarttım. Yanlış mı ettik acaba?

2.4 ghz ile düşük hız almanız normal. Sözde 300 mbps olsa da bende 2.4 ghz'de 60 mbps hız, 8 ping alıyorum. Tabi telefonun kapasitesi de olabilir bu sınır, orta sınıf bir telefon kullanıyorum

Sokağımda VDSL altyapı var ama satışta değilmiş. VDSL kullanmak için ne yapılmalı? Artık ADSL İnternet kullanmaktan gerçekten çok sıkıldım, parası neyse vereceğim yeter ki altyapı olsun birader :)
Sokağımda üşenmeden herkesin altyapısına baktım, çoğu ev 35-75 MBps arası hız alıyor. Lakin benim evime üvey evlat muamelesi yapıyorlar...

Sokağımda VDSL altyapı var ama satışta değilmiş. VDSL kullanmak için ne yapılmalı? Artık ADSL İnternet kullanmaktan gerçekten çok sıkıldım, parası neyse vereceğim yeter ki altyapı olsun birader :)
Sokağımda üşenmeden herkesin altyapısına baktım, çoğu ev 35-75 MBps arası hız alıyor. Lakin benim evime üvey evlat muamelesi yapıyorlar...
Altyapı var ise çok sürmez açılması, dolap konulduktan sonra 2 ay sürmüyor aktif olması. Tabi altyapının mevcut durumu ne kadar müsait, ne kadar ekstra kablo çekmek gerekli vb durumlara göre üç aşağı beş yukarı değişebilir.

VodafoneNet ADSL ile 0.6 upload alıyorum. Upload'ım en azından bi' 4-5 olsa da yayın açsam.
ADSL ile bu hız normal, VDSL sorgulaması yapmanızı öneririm, ADSL de 1 mbps'den fazla hız alamazsınız zaten.
87 benim altyapı. 100'e çıkarttım. Yanlış mı ettik acaba?
2.4 ghz ile o hızı almanız zor, 5 ghz modem olsa sıkıntısız kullanırsınız wifi ile, kablolu bağlantı ile alırsınız hızı.

Altyapı var ise çok sürmez açılması, dolap konulduktan sonra 2 ay sürmüyor aktif olması. Tabi altyapının mevcut durumu ne kadar müsait, ne kadar ekstra kablo çekmek gerekli vb durumlara göre üç aşağı beş yukarı değişebilir.

ADSL ile bu hız normal, VDSL sorgulaması yapmanızı öneririm, ADSL'de 1 Mbps'den fazla hız alamazsınız zaten.

2.4 GHz ile o hızı almanız zor, 5 GHz modem olsa sıkıntısız kullanırsınız Wi-Fi ile, kablolu bağlantı ile alırsınız hızı.

Yok hattınız kopabilir dediler 100 için

Bende de upload 8 Mbps'lerde geziyor, yine Millenicom, 100mbps paket ve fiber altyapı, umarım daha fazla arttırırlar. Evet kablolu - kablosuz, telefon - bilgisayar, sonuç değişmiyor; 8Mbps upload.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı