Superonline'dan TurkNet'e geçilir mi?

Zelaroth

Kilopat
Mevcut olarak super Online fiber kullanıcısıyım ancak özellikle yoğunluğun oluştuğu akşam saatlerinde bazı zamanlar Online ve rekabetçi oyunlarda yüksek gecikme değerleri alıyorum, TurkNet'i de araştırıp aynı şekilde fiber altyapım olduğunu öğrendim ancak henüz derinlemesine araştırıp TurkNet'in Türk Telekom altyapısı üzerinden mi fiber bağlantıyı sağlayıp sağlamadığı hakkında bilgi almadım. Şikayetvar üzerinde TurkNet ilgili de birçok şikayet bulunmakta özellikle olası bir durumda muhatap bulabilme konusunda, sizin şahsi deneyimleriniz nedir, siz ne önerirsiniz paylaşırsanız şimdiden mutlu olurum, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kendi altyapısını kullanmakta dolayısı ile, kendi altyapısı olmadan 1000MBPS internet hızı verememekte. Bir aralar teknik desteği zayıftı şimdi nasıldır bilemiyorum.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, teknik destek kısmı da açıkçası benim aklımı kurcalıyor özellikle muhattap bulamama durumu, tabi Super Online'da bulunan muhattabın sorunları çözme derecesi de ne kadar efektif tartışılır.

TurkNet kendi altyapısını kullanmakta dolayısı ile, kendi altyapısı olmadan 1000MBPS internet hızı verememekte. Bir aralar teknik desteği zayıftı şimdi nasıldır bilemiyorum.

Teknik desteği senelerdir iyi. Sıkıntı kendi altyapısında olmadığı zaman iş Türk Telekom ekiplerine kalıyor.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, teknik destek kısmı da açıkçası benim aklımı kurcalıyor özellikle muhatap bulamama durumu, tabii Super Online'da bulunan muhattabın sorunları çözme derecesi de ne kadar efektif tartışılır.

TurkNet genelde altyapısı olan bölgelerde sağlam hizmet veriyor, dolayısı ile sürekli olarak problem çıkartan bir sağlayıcı değil. Yine de müşteri hizmetlerinden bulabilirsiniz muhatap.

Kendi alt yapısı varsa geçilir. Türk telekom alt yapısı ile size benzer bir deneyim sunacaktır. Üstelik her an süpriz zam gelmeside cabası oluyor.

Bölgeden bölgeye teknik destek kalitesi düşüyor mu bilemiyorum, personele kalıyor sanırım bu durum.

Ben TurkNet'in kendi altyapısında olupta teknik desteğinden memnun olmayan görmedim açıkçası. Dediğim gibi kendi altyapısında omayınca iş kendi ekibine düşmüyor, Türk Telekom ekiplerine düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı