Superonline'dan TurkNet'e geçiş

kivirciksmarul

Femtopat
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aslında Superonline'dan fazlasıyla memnunum. 35Mbps Download'lu pakette olmama rağmen 47 alıyorum. Ama yetmiyor işte :D, gerek oynadığım oyunlar olsun gerek bekleme süreleri olsun, sıkıcı. TurkNet'e geçsem kaç TL cayma bedeli öderim tahmini. Sorum bu.
İyi forumlar.
 
Benim de Superonline'dan TurkNet'e geçme gibi bir düşüncem var. Uzun yıllardır Superonline kullanıyorum ama gerek altyapı olmaması ve dolayısıyla düşük hızdan dolayı gerek de fiyat ve boş taahhüt olaylarından dolayı çıkma fikri var bir süredir. Aralıkta taahhüt bitiyor ve geçiş yapacağım gibi duruyor. Cayma bedeli konusunda ise arayıp öğrenmeniz en garantisi olur. Bahsettiğim gibi benim Aralık ayında bitiyor ve birkaç ay önce sorguladığımızda 500TL gibi bir fiyat istemişlerdi.
 
Altyapı durumunuz nedir? Binanızda sadece Superonline altyapısı varsa Turknetten hizmet alamazsınız. TT altyapısı veya Turknet'in kendisine ait olan GibaFiber altyapısı varsa Turknet kullanabilirsiniz.

Cayma bedeli konusu şurada güzelce açıklanmış:

Tabii en mantıklısı müşteri hizmetlerini arayıp cayma bedeli hakkında bilgi istemek.
Ben Millenicom kullanıyorum, web sitesindeki online işlemlerde görselde kırmızı ile işaretlediğim "cayma bedelimi hesapla" diye bir seçenek mevcut. Belki sizde de vardır.
 

Dosya Ekleri

  • 20211130_022223.jpg
    20211130_022223.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 29

Geri
Yukarı