Superonline'dan TurkNet'e geçiş

Benim de yazın bitecek Türk Telekom'dan bu hızı alıyorsam Kablonet, TurkNet gibi firmalardan çok daha fazlasını almayı ümid ederek bekliyorum. :D.
Ekran Resmi 2020-01-10 15.10.28.png

IP adresmi de gizlemeden atmam ilk seferde gerçekten takdire layık bir davranıştı. 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt TürkNet'e geç kafan rahat olsun derim diğerlerinin verebileceği maksimumu sabit fiyat üzerinden veriyor ve daha efektif çalışıyor. Mesela bulunduğum muhitte Türk Telekom santrali üzerinden interneti alıyorum ancak sağlayıcım TürkNet ve şu an VDSL 35mbp/s sabit alıyorum aynı tarife vs Türk Telekom'da 290TL ve bu kadar iyi çalışmıyor.
Hız ve Altyapı Sorgulama - TurkNet bu linkten ne kadar alabileceğini sorgulayabilirsin.
Mesela bana önerdiği ve verebildiği:
önerisi.png

speed.png

Direkt TürkNet'e geç kafan rahat olsun derim diğerlerinin verebileceği maksimumu sabit fiyat üzerinden veriyor ve daha efektif çalışıyor. Mesela bulunduğum muhitte Türk Telekom santrali üzerinden interneti alıyorum ancak sağlayıcım TürkNet ve şu an VDSL 35mbp/s sabit alıyorum aynı tarife vs Türk Telekom'da 290TL ve bu kadar iyi çalışmıyor.
Hız ve Altyapı Sorgulama - TurkNet bu linkten ne kadar alabileceğini sorgulayabilirsin.
Mesela bana önerdiği ve verebildiği: Eki Görüntüle 484653

Eki Görüntüle 484654
Ping biraz fazla değil mi?

Ben de Oris Telekom'u bırakıp Turknet'e geçiş yaptım.
Bir adet ev telefonu da sağlıyorlar, istemeseniz bile. Ücret pakete dahil.
35Mbps hız 75 Lira. Üstü paketler 85 küsur.
Ping sorunum yok. İnternetimi maksimum hızdan vermediler henüz ama kopma, titreme gibi bir sorun yaşamadım.

Neredeyse her akşamları TurkNet internet kesintisi oluyor.
Yaklaşık 10 yıldır aynı yerden internet kullanıyorum serüvene TTNET ile başladık. 8mbp/s 50GB AKN sonra bu 16mbp/s (2-3 yıl sonra) oldu ve bu sırada neredeyse en az ayda 1 kere TTNET'i aramak zorunda kalırdık (kendi verdikleri modem arızalı çıktı modemi değiştirdik sıkıntılar bir nebze olsun azaldı). Sonra 2015 Ocak ayında TürkNet'e geçiş yaptık ve genel altyapı sorunu dışında 1 veya 2 kere TürkNet'te sıkıntı yaşadım. Bu yıl 5. yılım ve gerçekten TTNET'in (Türk Telekom'un) kahrını çekmişim onu anladım. Şu an gerçekten memunum önceden bir arıza çıktığında 1-2 hafta her iki sağlayıcıda da beklerdim artık TürkNet arıza kaydına gün içerisinde dönüş yapıyor ve 3 iş günü içerisinde genellikle çözüm buluyor. Örneğin ADSL'den VDSL'e yaklaşık 3 saatte geçiş yaptım. hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişebilir. ben bölgemde santralin Türk Telekom'a ait olmasına rağmen TürkNet'i başarılı buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı