Superonline'dan TurkNet'e geçiş

Buna karar verdim. Sebebi ise Superonline'a ait kablo ve modemi falan kendim söküp teslim edecekmişim. TurkNet ise kendin modem alacaksın diyor. Attığınız paket Superonline'a yeni geçenler içinmiş. Ben yalın 50 alacağım. İlk 6 ay 99, sonraki 9 ay 129 denilmişti sanırım.

İşte bu tür sorunlar korkutuyor. Tryhard ESEA, FACEIT platformlarında oynuyorum. O anda internet gitmesi çileden çıkarır beni açıkçası. Herkes mi bu sorunu yaşıyor?
Konudan alâkasız Faceit level kaç? Belki beraber gireriz.
Ben İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Vodafone Fiber 100 Mbps kullanıyorum. CS:GO'da ortalama 45 ping alıyorum. İnternet hızı sabit 95-96.

Benim de o şekilde ama ilk 6 ay 89, son 6 ay 129 liraydı. toplayıp 12'ye bölünce 108 küsür çıktı, öyle anlaşmıştık. Güzel seçim olmuş, hayırlı olsun

Hallettik İlk 3 ay ücretsiz, sonraki aylarda 129.90₺ 10 günlük internet faturasını ödeyeceğim. 5-10₺ falan tutar sanırım. 24 aylık yaptım.

Konudan alâkasız Faceit level kaç? Belki beraber gireriz.
Ben İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Vodafone Fiber 100 Mbps kullanıyorum. CS:GO'da ortalama 45 ping alıyorum. İnternet hızı sabit 95-96.

6 olmak üzereyim. CS:GO'da 35-45 arası alıyorum.

İşte bu tür sorunlar korkutuyor. Tryhard ESEA, FACEIT platformlarında oynuyorum. O anda internet gitmesi çileden çıkarır beni açıkçası. Herkes mi bu sorunu yaşıyor?
Hocam tryhard deyince 10 level bekliyordum, hayallerim suya düştü. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplar(FACEIT, ESEA) yeni. Bu işler zaman istiyor. 5 ESEA maçın 4'ü win, 1'i troll yüzünden lose. FACEIT'de 50% win rate ile 10 level olacağıma +77% win rate ile 5 level olurum daha iyi. MM'de bile Supreme olana kadar kafayı yedim. Bu arada evet, tryhard. 300 win ile DMG değil, 63 win ile solo Supreme.
Yine kandınız yani kan emici firmalara. 24 ay gün sayarsınız artık. Hayırlı olsun
24 ay kullanırken gün saymadım, şimdi neden sayayım? TurkNet alsam modemi kendim alacağım, Superonline'in yaptığı kabloyu, modemi ben söküp götüreceğim. Bunlarla uğraşacak var mı? Bir de kurulum ücreti ödeyeceğim.

Ben yaklaşık 2.5 yıldır TurkNet´teyim ve çok memnunum. Aldığım hız ortalama 33 Mbps civarında.
Ev telefonun da ise biz hiçbir şey yapmadık ve onlar kendileri halletmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…