The Psycho
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bağlattığımdan beri sorunları bitmedi bitmemekle kalmadı Son zamanlardaki sorun için günlerdir uğraşıyorum defalarca müşteri hizmetlerini aradım fakat sorun çözülmedi. Oyunlarda düştüğüm anda başka bir cihazla internetede bağlanmadığını yetkililer test edip kendileri gördüler farklı oyunlarda farklı serverlerda denedik sonuç yine aynı. Her ihtimali gördüler ve sorunu üstlerine ilettiler.
Sonuç olarak sorun çözülmedi bana geri dönüş sağlayan kişi diyor ki telefonda ''Bizde bir sorun görünmüyor...'' Ben diyorum ki sorun devam ediyor sabah birkaç saat için düzeldi ama yine aynı oldu. Sorun yok diyor...
Buraya gelen teknik ekibin sorunu bizzat gördüklerini onlarla iletişime geçmelerini söylüyorum.Gerekirse tekrar gelip görebilirler sorunu diyorum.
Teknik ekip gönderemeyiz sorun yok bizde sorunsuz görünüyor diyor....
ve bu sorunla günlerdir uğraştığım zaman ayırdığım halde yalancı muamelesi yapıyorlar ve enayi yerine koyuyorlar iptal ettirmek istediğimdede faturama cezasının taahhütün tamamının yansıtılacağını söylüyorlar....
Tüketici haklarına durumu şikayet edeceğim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Paramı alıyorlar sonrada umursamıyorlar bile.
Resmen enayi yerine koyuyorlar insanları.
Uzun lafın Kısası : Superonline PİŞMANLIKTIR!
Sonuç olarak sorun çözülmedi bana geri dönüş sağlayan kişi diyor ki telefonda ''Bizde bir sorun görünmüyor...'' Ben diyorum ki sorun devam ediyor sabah birkaç saat için düzeldi ama yine aynı oldu. Sorun yok diyor...
Buraya gelen teknik ekibin sorunu bizzat gördüklerini onlarla iletişime geçmelerini söylüyorum.Gerekirse tekrar gelip görebilirler sorunu diyorum.
Teknik ekip gönderemeyiz sorun yok bizde sorunsuz görünüyor diyor....
ve bu sorunla günlerdir uğraştığım zaman ayırdığım halde yalancı muamelesi yapıyorlar ve enayi yerine koyuyorlar iptal ettirmek istediğimdede faturama cezasının taahhütün tamamının yansıtılacağını söylüyorlar....
Tüketici haklarına durumu şikayet edeceğim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Paramı alıyorlar sonrada umursamıyorlar bile.
Resmen enayi yerine koyuyorlar insanları.
Uzun lafın Kısası : Superonline PİŞMANLIKTIR!