Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 853 Çözümler 2 5 Temmuz 2018 #1 Oyunu yeni aldım Steam'dan. Oyunu açıyorum fakat hiç tepki vermiyor. Steam'da çalışıyor yazıyor ama birkaç saniye sonra herhangi bir şey olmadan kapanıyor.
Oyunu yeni aldım Steam'dan. Oyunu açıyorum fakat hiç tepki vermiyor. Steam'da çalışıyor yazıyor ama birkaç saniye sonra herhangi bir şey olmadan kapanıyor.
Çözüm NookumPie 5 Temmuz 2018 NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır.
NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #2 Güncel değilse, DirectX son sürüme güncelleyip PC'yi yeniden başlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 5 Temmuz 2018 #3 Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Rapor paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 853 Çözümler 2 5 Temmuz 2018 #4 Superpower 2 Log File Artı 0 Eksi
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 5 Temmuz 2018 #5 NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır. Artı 0 Eksi Çözüm
NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır.
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 853 Çözümler 2 5 Temmuz 2018 #6 NookumPie dedi: Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır. Genişletmek için tıkla... Onları yapamadım çünkü başka bir şeyle uğraşıyordum. Yarın yapıp cevabını yazarım. NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... İki oyundaki sorun çözüldü. Son düzenleme: 6 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Bakın diğer konunuza ne cevap vermişim(?) Yaptınız mı peki dediklerimi? Hayır. Genişletmek için tıkla... Onları yapamadım çünkü başka bir şeyle uğraşıyordum. Yarın yapıp cevabını yazarım. NookumPie dedi: Rar'ın kaynağı nedir? Kim neler koydu o Rar'ın içine? Hatanın çözümü raporu okumaktan geçiyor. Bilip bilmeden bir şeyler yüklemeyin. C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Bu ikisini silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... İki oyundaki sorun çözüldü.