SuperSlim PS3 GTA 5 Kasma Sorunu

Kardeşim playstation un güç kablosunu çek cd çıkarma tuşuna basılı tutarak güç kablosunu tak playstation kendini temizler fan sesleri falan gelir fan sesleri durunca güç kablosunu çek tak yap aç playstation u sorun düzelecektir.
Dostum yukarda yazılanları okumadan sanırım cihaz Süperslim ayrıca zırt pırt bu sistemi önermeyin sisteme yarardan çok zararı da var.

Kardeşim playstation un güç kablosunu çek cd çıkarma tuşuna basılı tutarak güç kablosunu tak playstation kendini temizler fan sesleri falan gelir fan sesleri durunca güç kablosunu çek tak yap aç playstation u sorun düzelecektir.
Dostum koskoca SuperSlim makine yazdım bu modellerde yok bu özellik.

kardeşim PlayStation'un güç kablosunu çek CD çıkarma tuşuna basılı tutarak güç kablosunu tak PlayStation kendini temizler fan sesleri falan gelir fan sesleri durunca güç kablosunu çek tak yap aç PlayStation'u sorun düzelecektir.

Vayy be fan devreye giriyor ha? PS4 Slim'de var mı böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Süperslim'ler Sony'nin malzemeden kismak icin urettigi performans olarak Slim ile ayni ama goruntu kullanis ve boyut olarak farkli bende Slim cihaz var zamaninda GTA 5 hayvan gibi kasardi orijinal CD aldim konsolu formatladim bir sey kalmadi. Bir de Superslim cihazlarda oto fan temizleme olayi yok sana onerim konsola bakim yaptirt olmazsa baska TV'de tak oyna %100 FPS sorunun gider cunku kullandigin TV FPS'i etkiler. Benim kuzenimde de Superslim cihaz var ve GTA 5 yag gibi akiyor yani gayet akici uzun lafin kisasi ya sorun kullandigin TV'de ya da konsol bakimsiz kalip, bakiminin yaptirilmasi gerek der ve bitiririm. 😉👌👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı