Supplement kombinasyonu önerisi

Gymguy

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar, bir yıldır aktif spor yapıyorum daha öncesinde 90 kilogram 1.72 bir insandım fakat şu an 66.7 kilogram 1.75 biriyim ve büyümemi tamamladım. Yaşım 21, soruma gelecek olursak Kingsize marka ZMA ve Muscletech marka protein tozu kullanıyorum ayrıca Neture supreme multi alıyorum. Multivitamin değiştirmek istiyorum veya hepsini ayrı ayrı almak... Öneri kombinasyonunuz var mı? Glutamin önerisi veya supplement önerisi...

Herkese selam arkadaşlar, bir yıldır aktif spor yapıyorum daha öncesinde 90 kilogram 1.72 bir insandım fakat şu an 66.7 kilogram 1.75 biriyim ve büyümemi tamamladım. Yaşım 21, soruma gelecek olursak Kingsize marka ZMA ve Muscletech marka protein tozu kullanıyorum ayrıca Neture supreme multi alıyorum. Multivitamin değiştirmek istiyorum veya hepsini ayrı ayrı almak... Öneri kombinasyonunuz var mı? Glutamin önerisi veya supplement önerisi...
bütçe sıkıntınız yoksa bunlar ideal

Eğer almak isterseniz kreatinde alabilirsiniz.

bütçe sıkıntınız yoksa bunlar ideal
Sadece HIQ önermenizin nedeni nedir ? Kingsize multi incelediniz mi daha önce ?

HIQ kalite olarak TR deki en iyi supplement markası şuanda ama fiyatlarına yansıyor ve gereksiz pahalılar
Kingsize tam bir F/P markası kesinlikle alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı