Supplement marka önerirsi

Beyaz_G

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Normalde Scitec almayı düşünüyordum ama gereksiz gelmeye başladı fiyatından dolayı. Supplementler bir ara Scitec ile aynı yerden hammadde alıyorlardı diyorlar. Şu an durum ne? Bir süre önce bazı markaların verdiği değerlerin sahte olduğu ortaya çıkmıştı sanırım. Türk markası almak istemiyorum ama hammadde açısından Supplementler kaliteliyse ve hakkında daha önce çıkmış bir durum yoksa daha mantıklı duruyor. Gerek var mı Scitec için 400-500 TL fark ödemeye?
@emircanunlts

Benim de zaman zaman almak için yükseldiğim ama hakkındaki yorumları okuyunca farklı markalara yöneldiğim ürün. Henüz çevremde kullanan yok. Netteki yorumlar da ne kadar gerçek bilemiyorum ama 300 lira için ishal olmayı göze alamıyorum. Eğer yorumlar gerçekse..

Beni en çok düşündüren şu; ham madde EU ama paketleme nerede yapılıyor?

Supplementler değil ama hammaddeyi volactan alan ve paketlemesini TR'de yapan başka bir firma biliyorum. Zaten bir numara varsa bu paketleme kısmında vardır muhtemelen.

Kullanan arkadaşlardan yorum bekleniyor..

Supplementler'in Whey proteini Macaristan'da üretiliyordu ve hammaddesi de İrlanda'dan yani Volac'tan alıyordu. Şu an değiştirdiler, İngiltere'de Danimarka merkezli Arla firmasında tamamen bütün işlemler yapılıyor.

Daha kaliteli oldu diyebiliriz hammadde. Bununla birlikte aroma sayısı da arttı. Scitec ise Macaristan'da üretiliyor olması gerek.

İthal ürün alınacaksa, alınabilecek en ucuz ve kaliteli marka hala Scitec gibi duruyor. İthal almak istiyorum diyen Scitec alabilir. Onun dışında Supplementler iyidir.

Supplementler'in Whey proteini, Macaristan'da üretiliyordu ve hammaddesi de İrlanda'dan yani Volac'tan alıyordu. Şu an değiştirdiler, İngiltere'de Danimarka merkezli Arla firmasında tamamen işlemler yapılıyor.

Daha kaliteli oldu diyebiliriz hammadde. Bununla birlikte aroma sayısı da arttı. Scitec ise Macaristan'da üretiliyor olması gerek.

İthal ürün alınacaksa, alınabilecek en ucuz ve kaliteli marka hala Scitec gibi duruyor. İthal almak istiyorum diyen Scitec alabilir. Onun dışında Supplementler iyidir.
Eğer ki şu geçmişte çıkan olaylar Supplementer için geçerli değilse Supplementer alacağım gibi. Hile hurda dönüyor mu diye araştırdım ama bulamadım bir şey. Mide bulantısı vb. yapacağını sanmam ben öyle kolay kolay etkilenmiyorum yiyecek içeceklerden tek korktuğum verdiği değerlerin yalan çıkması olur. Protein tozundaki asıl amaç içindeki proteini almak para da ona gidecek.

Hiç kimse yokken Supplementler firması vardı, gözüm kapalı ürünlerini satın alabileceğim tek marka Supplementlerdir. Türkiye'deki neredeyse bütün markaların resmi distribütörüdür. Güven tartışılmaz bile.

Mide bulantısı ve ishalin sebebi, laktozdur. 2 kilo Whey'in 500 TL'ye vesaire satıldığını illa ki görmüşsünüzdür. O ürünlerde Whey oranı %50-60 arası olup, laktoz oranı aşırı yüksek oluyor. Bu yüzden çok ucuz oluyor ama ishal ve karın ağrısı gibi hastalıklara yol açıyor. Dünyadaki insanların çoğunluğunda laktoz intoleransı vardır bu yüzden çoğu kişi yaşar bu durumu.

Hiç kimse yokken Supplementler firması vardı, gözüm kapalı ürünlerini satın alabileceğim tek marka Supplementlerdir. Türkiye'deki neredeyse bütün markaların resmi distribütörüdür. Güven tartışılmaz bile.

Mide bulantısı ve ishalin sebebi, laktozdur. 2 kilo Whey'in 500 TL'ye vesaire satıldığını illa ki görmüşsünüzdür. O ürünlerde Whey oranı %50-60 arası olup, laktoz oranı aşırı yüksek oluyor. Bu yüzden çok ucuz ama ishal ve karın ağrısı gibi hastalıklara yol açıyor. Dünyadaki insanların çoğunluğunda laktoz intoleransı vardır bu yüzden çoğu kişi yaşar bu durumu.
Anladım. Teşekkürler yanıtlarınız için. Sanırım Supplementer'in tozunu alacağım. Mocha aromalısı güzel diyorlardı.

Anladım. Teşekkürler yanıtlarınız için. Sanırım Supplementer'in tozunu alacağım. Mocha aromalısı güzel diyorlardı.
Tat kişiye özeldir ama kurabiye aroması hariç genel olarak hepsi beğeniliyor. Mocha, tuzlu karamel, baklava aromaları en çok beğenilenlerden. Çikolata ve yer fıstığı aromasına da şans verilebilir. Düz çikolata zaten klasiktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı