Supplement önerisi

shun1337

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda protein tozu, magnezyum, Omega3 gibi vitaminler alacağım. Aynı zamanda citrulin-bca gibi şeyler de düşünüyorum. Sizce supplement olarak protein tozu ve vitaminlere ek ne alabilirim? Şu an fiyat-performans açısından en uygun site hangisi? Bilgilendirir misiniz?

(Creatin- preworkout amacıyla kafein- vitamin olarak da D3 kullanıyorum.)

Merhaba yakın zamanda protein tozu, magnezyum, Omega3 gibi vitaminler alacağım. Aynı zamanda citrulin-bca gibi şeyler de düşünüyorum. Sizce supplement olarak protein tozu ve vitaminlere ek ne alabilirim? Şu an fiyat-performans açısından en uygun site hangisi? Bilgilendirir misiniz?

Kreatin ve vitaminker harici hepsi gereksiz.

Bu kadar takviyenin hiçbir gereği yok. Protein ihtiyacını karşılayamıyorsan alabilirsin. Magnezyumu bir maden suyu yardımıyla içmen ve düzenli yeşillik tüketerek karşılaman daha verimli. Balık yemiyorsan Omega'ya lafım yok. Citrulline ve BCAA olmazsa olmaz bir takviye değil çok paran var ise kullanabilirsin. Düzenli besleniyorsan ve yeşillik tüketiyorsan bunların hiçbir gereği yok. Bigjoy'da şu anda %20 indirim var oraya bir göz gezdirebilirsin.

Bu kadar takviyenin hiçbir gereği yok. Protein ihtiyacını karşılayamıyorsan alabilirsin. Magnezyumu bir maden suyu yardımıyla içmen ve düzenli yeşillik tüketerek karşılaman daha verimli. Balık yemiyorsan Omega'ya lafım yok. Citrulline ve BCAA olmazsa olmaz bir takviye değil çok paran var ise kullanabilirsin. Düzenli besleniyorsan ve yeşillik tüketiyorsan bunların hiçbir gereği yok. Bigjoy'da şu anda %20 indirim var oraya bir göz gezdirebilirsin.

Bigjoyda 990G 960 TL Grizzone'da 900 gr 643 TL Grizzone önerir misiniz?

Kreatin alsan yeter. Kafein zaten kullanıyormuşsun. Diğer takviyeleri kan tahlili verip özellikle eksik sonuçlarına göre alman en doğrusu olur. D3 kullanılabilir genelde herkesin eksik çıkıyor onun dışında kan tahliline bakmadan rastgele takviye alma.

D3, creatine, omega 3 yeterli. Protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu olabilir. Eğer çok yüksek kalori açığı verdiğin bir diyette değilsen bcaa boş bir şey. Sitrülin öneririm, antrenmandan 30-60 dakika önce almanı tavsiye ederim. Sitrülini sitrülin malat şeklinde de alabilirsin. Malat yanlış bilmiyorsam laktik asit birikimini önlüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı