Supplement önerisi

atakan123123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, spora uzun bir ara vermiştim. Tekrardan başladım, bir süre geçti, artık takviye almak istiyorum. Daha önce yaptığım zamanlar hep Weider kullandım. Yeni markalar çıktı mı vs. bir bilgim yok. Protein tozu, pre-workout ve kreatin için öneride bulunursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, spora uzun bir ara vermiştim. Tekrardan başladım, bir süre geçti, artık takviye almak istiyorum. Daha önce yaptığım zamanlar hep weider kullandım. Yeni markalar çıktı mı vs. bir bilgim yok. Protein tozu, pre-workout ve kreatin için öneride bulunursanız çok sevinirim.

Preworkout: HIQ Kingsize Thirtyone Siwiss.
Protein tozu: HIQ Bigjoy Commander Swiss.
Kreatin: Swiss.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, spora uzun bir ara vermiştim. Tekrardan başladım, bir süre geçti, artık takviye almak istiyorum. Daha önce yaptığım zamanlar hep weider kullandım. Yeni markalar çıktı mı vs. bir bilgim yok. Protein tozu, pre-workout ve kreatin için öneride bulunursanız çok sevinirim.

Hocam weider cok pahalı artık Türkiye'de ( gelir durumunuza göre bu değişiklik gösterir )

Whey protein
Creatin.
ZMA
D vitamini.
Omega3 ( şart değil ama iyi olur )
Pre-workout ( şart değil ama iyi olur )
Bunlar yeterlidir.

Merhaba, spora uzun bir ara vermiştim. Tekrardan başladım, bir süre geçti, artık takviye almak istiyorum. Daha önce yaptığım zamanlar hep Weider kullandım. Yeni markalar çıktı mı vs. bir bilgim yok. Protein tozu, pre-workout ve kreatin için öneride bulunursanız çok sevinirim.
Sporcu takviyeleri seçerken markalardan çok içeriklerine ve kullanıcı yorumlarına odaklanmak daha sağlıklı bir yaklaşım olur. Her vücut farklı tepki verebilir, bu yüzden ürünlerin içeriklerini iyice araştırmak gerek. Protein tozu önerisi için direkt marka vermeyeyim içerik ve yorumlara bakarak seçmen daha doğru olur.

Hocam durumunuz varsa weider yapıştırıp geçebilirsiniz whey protein olarak.
Pre workout için Hardline NOX iyidir yıllardır kullanırım
Kreatine çok ucuz olmadığı süreçte bilşnen her markadan alınabilir.
Tamamen işi garanti oynayım hepsini aynı yerden söyleyeyim diyorsanız decathlondan her markayı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hocam durumunuz varsa weider yapıştırıp geçebilirsiniz whey protein olarak.
Pre workout için Hardline NOX iyidir yıllardır kullanırım
Kreatine çok ucuz olmadığı süreçte bilşnen her markadan alınabilir.
Tamamen işi garanti oynayım hepsini aynı yerden söyleyeyim diyorsanız decathlondan her markayı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Çok şaşırdım önerilere Weider ve Optimum adları geçmiyor bile artık tarihe gömülmüşler. Durumum var evet ama fiyatları yine de pahalı geldi diğer markalara kıyasla Grizonne iyi diyorlar protein için creatin ve pre için hala bir araştırma içerisindeyim.

Çok şaşırdım önerilere Weider ve Optimum adları geçmiyor bile artık tarihe gömülmüşler. Durumum var evet ama fiyatları yine de pahalı geldi diğer markalara kıyasla Grizonne iyi diyorlar protein için creatin ve pre için hala bir araştırma içerisindeyim.
grizzonedan uzak durun bence. prelerin tutulanların dışına çıkmamak lazım smash pro da gayet iyiydi nox dışında.
weider ve optimum tr maliyetlerine ayak uyduramadı.

Sporcu takviyeleri seçerken markalardan çok içeriklerine ve kullanıcı yorumlarına odaklanmak daha sağlıklı bir yaklaşım olur. Her vücut farklı tepki verebilir, bu yüzden ürünlerin içeriklerini iyice araştırmak gerek. Protein tozu önerisi için direkt marka vermeyeyim içerik ve yorumlara bakarak seçmen daha doğru olur.

Commander marka önermiyorum şahsen hem tatları gerçekten hiç güzel değil ayrıca bende anlamadığım bir ağrı yaptı. Tatla ilgili gönderilerinin altına yorum yazsam da her seferinde sildiler kullanıcılarını ciddiye almıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı