Supplement ve marka önerisi

KeremK13

Kilopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben üniversite öğrencisiyim ve iste 1-2 aydır spor yapıyorum. Hayatimda ilk kez fitness yapmaya başladım ve o yüzden çok bilgim yok. Özellikle protein ihtiyacımı yurtta karsilayamadigimdan dolayi protein tozu almak istiyorum ama hangi marka almalıyım karar veremedim. Onun dışında da baska hangi supplementleri almalıyım bilmiyorum. Kreatin de oneriyorlar ve genel 2'si içinde marka arıyorum. İlk Proteinocean'dan alacaktım ama sonra birisi HIQ alndedi sonra internete baktim bazilari su daha iyi falan diyor kafam karıştı. Boyuma göre zayıfım. Genel ne yapmam gerekiyorsa da oneriniz varsa açığım. Boy 184, kilo 77'lerdeyim bu aralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreatinde monohidrat olduğu sürece marka fark etmez, ucuz bulduğunu al. Şu anda HIQ'de creatin 600 gramı 570 lira, çok ucuz. Proteinde başlangıç seviyesinde olduğun için Proteinocean al geç lansman proteininden çok ucuza geliyor. Bu ikisi dışında aslında diğer çoğu şey biraz keyfe kaçıyor. Almak istiyorum dersen Omega 3, D3, k2, multi vitamin veya ashwagandha al. Yatmadan önce de magnezyum veya direkt ZMA al. Başka bir şeye ihtiyacın yok.

Protein Ocean'da indirim kodu olarak ocean10 kodunu kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı