Support.apple.com/mac/startup hatası

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16GB 2933Mhz
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG PM991
Ekran kartı
HD630 - RTX2060
İşlemci
I7 10750H
SSD'm macOS desteklemiyor bende HDD'me kurup oradan SSD'me Paragon ile kopyaladım fakat SS'den boot etmeye çalışırken bu hatayı veriyor 10'dan fazla SMBIOS denedim olmuyor. resim_2023-08-03_145934258.png

SSD'ni tekrar HDD'ye kopyala ve işletim sistemini kur ardından doğrudan SSD'ye yükle.
Boot işlemini düzgün şekilde ayarlamak için MacOS'u yeniden yükle ya da güncell.e
Carbon copy cloner ile yapmayı dene paragon yerine.
EFI bölümünü kontrol et ve uyumsuz vs hatalı SMBIOS yapılandırmalarını düzelt.

Öncelikle desteklemeyen SSD ye paragon ile kopyalayıp uğraşmaktansa destekleyen bir SSD alıp SSD ye kurmak daha mantıklï bir de USB den mi boot ediyorsun yoksa SSDnin kendisinde mi Opencore kurulu?

SMBIOS hatalı. Şimdilik -no_compat_check ile deneme yap istersen.

Ama HDD seçince boot ediyor sadece SSD'den etmiyor.

SSD'ni tekrar HDD'ye kopyala ve işletim sistemini kur ardından doğrudan SSD'ye yükle.
Boot işlemini düzgün şekilde ayarlamak için MacOS'u yeniden yükle ya da güncell. E
Carbon copy cloner ile yapmayı dene paragon yerine.
EFI bölümünü kontrol et ve uyumsuz vs hatalı SMBIOS yapılandırmalarını düzelt.

Doğrudan SSD'ye yükleyemem kurulum ekranında donuyor desteklenmediğinden.

Öncelikle desteklemeyen SSD'ye paragon ile kopyalayıp uğraşmaktansa destekleyen bir SSD alıp SSD'ye kurmak daha mantıklï bir de USB'den mi boot ediyorsun yoksa SSD'nin kendisinde mi OpenCore kurulu?

USB'den boot ediyorum HDD seçince açılıyor SSD'yi seçince bu ekran geliyor.

SMBIOS hatalı. Şimdilik -no_compat_check ile deneme yap istersen.
Bende de aynı hata vardı. 64gb USB 3 portu olan bir USB de hata alıyordum. 32gb USB 2 bir fladh alarak sorunu çözdüm

Ama HDD seçince boot ediyor sadece SSD'den etmiyor.

Doğrudan SSD'ye yükleyemem kurulum ekranında donuyor desteklenmediğinden.

USB'den boot ediyorum HDD seçince açılıyor SSD'yi seçince bu ekran geliyor.
USB 2.0 bir flash ile dene

Reset NVRAM unutma.
Ayrıca Reset Nvran otomatik Mac OS seçilmesini iptal eder.

Hackintosh böyledir hocam, ben ilk Hackintosh'umu yaparken 1,2 ay falan uğraştığımı hatırlıyorum. :D Sabır gerekiyor. Sorunları çözmek ayrı mesele. :)
Bir de ben babamın bilgisayarına yapıyordum

Bilgisatarın çökmediğine dua ediyorum

Velakin bataryatı 20 gündür bir türlü tanıtamadım. çogü şeyi hallettim bataryayı bir türlü çalıştıramadım. Batarya çalıştığı an direk atacağım Efiyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı