thebiscuit
Hectopat
- Makaleler
- 1
SMBIOS hatalı. Şimdilik-no_compat_check
ile deneme yap istersen.
SSD'ni tekrar HDD'ye kopyala ve işletim sistemini kur ardından doğrudan SSD'ye yükle.
Boot işlemini düzgün şekilde ayarlamak için MacOS'u yeniden yükle ya da güncell. E
Carbon copy cloner ile yapmayı dene paragon yerine.
EFI bölümünü kontrol et ve uyumsuz vs hatalı SMBIOS yapılandırmalarını düzelt.
Öncelikle desteklemeyen SSD'ye paragon ile kopyalayıp uğraşmaktansa destekleyen bir SSD alıp SSD'ye kurmak daha mantıklï bir de USB'den mi boot ediyorsun yoksa SSD'nin kendisinde mi OpenCore kurulu?
Bende de aynı hata vardı. 64gb USB 3 portu olan bir USB de hata alıyordum. 32gb USB 2 bir fladh alarak sorunu çözdümSMBIOS hatalı. Şimdilik-no_compat_check
ile deneme yap istersen.
USB 2.0 bir flash ile deneAma HDD seçince boot ediyor sadece SSD'den etmiyor.
Doğrudan SSD'ye yükleyemem kurulum ekranında donuyor desteklenmediğinden.
USB'den boot ediyorum HDD seçince açılıyor SSD'yi seçince bu ekran geliyor.
Hocam sen MaciAsl ile yama yapmayı biliyor musun? Zira bir yardımını isteyeceğim deReset NVRAM unutma.
Hackintosh böyledir hocam, ben ilk Hackintosh'umu yaparken 1,2 ay falan uğraştığımı hatırlıyorum.Ben kurmak için değil de uyku sorununu çözmek için 30 gün harcadıgımı biliyorum.
Ayrıca Reset Nvran otomatik Mac OS seçilmesini iptal eder.Reset NVRAM unutma.
Bir de ben babamın bilgisayarına yapıyordumHackintosh böyledir hocam, ben ilk Hackintosh'umu yaparken 1,2 ay falan uğraştığımı hatırlıyorum.Sabır gerekiyor. Sorunları çözmek ayrı mesele.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.