Support.apple.com/mac/startup hatası

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16GB 2933Mhz
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG PM991
Ekran kartı
HD630 - RTX2060
İşlemci
I7 10750H
SSD'm macOS desteklemiyor bende HDD'me kurup oradan SSD'me Paragon ile kopyaladım fakat SS'den boot etmeye çalışırken bu hatayı veriyor 10'dan fazla SMBIOS denedim olmuyor. resim_2023-08-03_145934258.png

Hackintosh sabır ve merak işidir. Esnek bir zihninizin geniş bir sinirinizin ve uzun bir sabrınızın olması lazımdır. Yoksa ekranı ortadan ikiye bölmeniz muhtemel.

Ha bir de uyumlu bir PC nizin olması lazım. Yoksa siz hackintosh kurayım derken hackintosh sizi kurar sonra PC gitti laaaa diye bakarsınız

Sen destekleyen bir SSD alırsan çok büyük ihtimal açılır ve bence gereksiz yere korkma. Yukarıda söylediklerimi de kulağına küpe yap

@Monster51

Ayrı konu açmanız gerekiyor detaylı bilgiler ile birlikte.
Hocam aktidseniz şu konuya da bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
İlginç bir şekilde hackrnvmefamilyi enable yaptım ve farklı USB porttuna takıp amfi = 0x80 ve ipc_control_port_options = 0 yaptım verbose yeri geldi ve açıldı masaüstüne gelebildim :)
Yine bozuldu airport itlwm atayım dedim Apple smc hatasına tekrar geldim Allah'tan EFI yedeği var şimdi onunla deneyeceğim.

Hackintosh sabır ve merak işidir. Esnek bir zihninizin geniş bir sinirinizin ve uzun bir sabrınızın olması lazımdır. Yoksa ekranı ortadan ikiye bölmeniz muhtemel.

Ha bir de uyumlu bir PC nizin olması lazım. Yoksa siz hackintosh kurayım derken hackintosh sizi kurar sonra PC gitti laaaa diye bakarsınız

Sen destekleyen bir SSD alırsan çok büyük ihtimal açılır ve bence gereksiz yere korkma. Yukarıda söylediklerimi de kulağına küpe yap

@Monster51

Hocam aktidseniz şu konuya da bakabilir misiniz?

Kafayı yiyeceğim eski EFI'de çalışmıyor applesmc hatası alıyorum. @566156

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı