En eğlenceli şampiyonlardan bana göre.Bard benim favorim.
Sett alıyorum, aldığım ilk şey atiklik çizmeleri oluyor, lethal tempo giriyorum, gerisi Allah kerim fatih terim, E, AA, Q, AA, W, ad carry'im biraz zekiyse zaten burda ölmüş oluyorlar, bakarım kuleye kaçıyorlar, flashı atıyorum arkalarına, lee sin gibi r ile tekrar kuleden çıkarıyorum, oynamasını bilene sett sup aşırı güçlü.Ben Bard oynuyorum. Aşırı eğlenceli ve çok yönlü bir karakter. Bir build buldum başka çar oynamıyorum.![]()
Sett alıyorum, aldığım ilk şey atiklik çizmeleri oluyor, lethal tempo giriyorum, gerisi Allah kerim Fatih terim, E, AA, Q, AA, W, ad Carry'im biraz zekiyse zaten burada ölmüş oluyorlar, bakarım kuleye kaçıyorlar, flashı atıyorum arkalarına, Lee Sin gibi r ile tekrar kuleden çıkarıyorum, oynamasını bilene Sett SUP aşırı güçlü.
Top sett gelirse salıyorum çünkü adamın hakkı zaten, ama çok sett oynayan yok şu aralar, ben pek ranked oyuncusu değilim ya sıralı ya tam gaz atıyorum, pek görmedim oynayanı.Takımdaki top Sett oynamak isteyen adamla tartışma çıkıyordur ha bire![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.