Supra mı GTR mı?

Öncelikle kalkıp da kendimi savunmama laf edip ondan sonra kendimi savunma sebebim olan tartışmadan daha uzun bir cevap vermen çelişkili ve komik bir durum. Ayrıca şuna da açıklık getirmem lazım ki fil ve aslanı karşılaştırmak yanlış değildir ikisini de belli başlı şartlara göre karşılaştırabilirsin (büyüklük, hız, avcılık vs.). Kaldı ki bu tartışma başlığı senin de görebileceğin üzere mizah kategorisinde yani bu da demek oluyor ki burası gündemden bağımsız milletin kafa dağıtmak için girmiş olduğu bir kategori.
Emin olun forumda o kadar çok bu konulardan gördüm ki bir yerden sonra komik gelmeye başladı. Ben konuyu açarken ne yapmanız gerektiğini söyledim. Mesela Supra derken hangi araçtan bahsettiğinizi söyleyin ya da ne için kullanıyoruz bu araçlari gibisinden.

İkinci olarak tartışma konusu olarak görmemin sebebi buna benzer tüm konuların en sonunda iki kişinin birbirine laf atıp moderatörlerin konuyu kilitlemesi ile son buluyor.
 
Aslında burada hangi GT-R olduğunu da belirtmeliydin ki yine de ikisi tamamen farklı amaçlara hitap eden araçlar. R32 godzilla ve R34 kesinlikle serinin en özel ve değerli iki aracı. GT-R serisi genel olarak gerek iç TRIM gerekse yürüyen aksam kalitesi olarak (R35 öncesi Skyline olan modeller) Supra'dan çok daha geridedir. GT-R her an bir masraf açmaya hazır halde beklerken Supra daha yağı suyu değiştir bin kafasında bir japon aracıdır. Hafta sonu pistlerde ya da virajlı yollarda keyfime bakayım dersen GT-R. Eğer ki ben otobanda roll yaparım, draglara katılıp ilk yarışta 1 bar ile başlayıp finalde 2 barın üstünde basınca gireceğim dersen kesinlikle Supra.
 

Geri
Yukarı