Arkadaşlar ıyi aksamlar ben birkaç sene önce surekli dışarıda gezerdim hiç eve girmezdim şu anda da evden çıkmıyorum. İşten eve, evden ise hayatım sürekli böyle sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi aynı durumdaydım. Lise de sürekli dışardaydım, mezuna kaldığım sene evden çıkmadım. 8 aydır spora gidiyorum, önümüzdeki pazartesi de üniversite başlıyor. Yani dışarı çıkmak için ya okul, iş falan olmalı ya da spor gibi aktiviteler.
Valla aynısını bana da diyorlardı da bilmedikleri bir şey var o da takılacak kimse yok. Liseden görüştüğüm zaten 4 arkadaşım kaldı onlarla da yılda 1-2 kez buluşuyoruz. Dışarda buluştuğum bir tek iki kuzenim var. Spora verdim zaten kendimi, üniversite açılıyor bakalım ne olacak bütün bölüm erkek zaten3 4 senedir böyleyim etrafımdakiler hep diyor sen gençsin gez eğlen diye falan ama.
Vallahi aynısını bana da diyorlardı da bilmedikleri bir şey var o da takılacak kimse yok. Liseden görüştüğüm zaten 4 arkadaşım kaldı onlarla da yılda 1-2 kez buluşuyoruz. Dışarıda buluştuğum bir tek iki kuzenim var. Spora verdim zaten kendimi, üniversite açılıyor bakalım ne olacak bütün bölüm erkek zaten![]()
Vallahi bende öyleyim sınıf arkadaşlarım falan hep bağım koptu onlarla şu an da arakdaşım yok.
Konuyu hortlatıyorum ama söylediklerinin aynısını yaşıyorum bu yıldan beri nasıl çözdün 2 sene olmuş bir şeyler değişti mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.