Surf yapamayanlar iyi oyuncu olamaz mı?

Surf bhop bu tarz modlar ısınmak için idealdir bileği ısıtmak için. Isınma haricinde bunny yapmanızada yardımcı olacaktır. Olmasa da olur diye bir şey yok kime göre neye göre.
valla bazı oyuncuları görüyorum bir sağ bir sol acayip hızlı zıplayarak ilerliyorlar.taktiği varmış dün öğrendim hile diye rapor ediyordum öyle gördüğüm kişileri
bu arada steam profili olmayan kişileri şikayet ettiğimizde ban yeme ihtimalleri var mı? az önce biri dumanın içinden iki kişiyi öldürdü aim alarak aramızda iki metre mesafe var ölüm kamerasında gördüm.bana nişan alıp vuruyor sonra diğer kişiye nişan alıyor direk öyle rastgele sağa sola atış değil yani.baktım profil oluşturmamış steam'de.

Son düzenleme:
atölyeden birkaç tane parkur haritası indirdim, ilk defa duydum parkuru teşekkürler.
Hocam mouse’a olan alışkanlığınız belirli bir seviyede belleğinizde bulunur, ancak her uyku ya da başka bir iş yaptıktan sonra doğal olarak büyük ya da küçük bir seviyede körelir, siz de bu ani hareket zıplama ve dönüşlerle elinizi mouse’a ve hassasiyete alıştırmış olursunuz.

Surf, bunny tarzı şeyleri yapamadan iyi oyuncu olamazsınız bunlara alışmanız lazım aslında çok basit doğru yapmayı öğrenirseniz 1 haftaya çözersiniz.

Surf yapamaynlar iyi oyuncu olamaz diye bir şey yok. Surf zaten genelde ısınmak, kas hafızasını aktifleştirmek için yapılır. Surf yapmak yerine bot da vurabilirsiniz, aim lab de girebilirsiniz. Çok bir farkı yok.

Surf yapmaya başladığım zaman çok iyi oynamaya başladım.

Surf yapmak zorunlu değil. Sadece aim ve reflekslere katkısı oluyor. Yapmaman büyük bir kayıp da değil. Onun yerine aim çalış, taktikler öğren.
Surf yapmak zorunlu değil. Sadece aim ve reflekslere katkısı oluyor. Yapmaman büyük bir kayıp da değil. Onun yerine aim çalış, taktikler öğren.

bu aralar yatıyorum kalkıyorum cs oynuyorum körel
Surf yapmaya başladığım zaman çok iyi oynamaya başladım.
ah birde ben yapabilsem zor gerçekten birde bunny denedim bugün olmadı alışmak lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…