Ben space ile yapıyorum çok da rahat. Neden fare ya da diğer tuşları öneriyorsunuz?Bunny’i scroll tuşuyla yapın hocam.
Ben space ile yapıyorum çok da rahat. Neden fare ya da diğer tuşları öneriyorsunuz?Bunny’i scroll tuşuyla yapın hocam.
Daha da rahat yapabilmek için... ayrıca strafe atarken space kullanışlı değil.Ben space ile yapıyorum çok da rahat. Neden fare ya da diğer tuşları öneriyorsunuz?
Ben yapıyorum.Daha da rahat yapabilmek için... ayrıca strafe atarken space kullanışlı değil.
durmadan denemek lazım o zaman ben 10 dakika yapamayınca sinirlenip maça giriyorumBen surf yapmakta berbattım, sonralarda çok iyi olmada başladım.![]()
evet yt'de videolarda gördüm ayarladım ama yapması zor hem zıplamaya bas sağ sol a d tuşları filan iyi zamanlama yapmak lazım.birde ben bilekten oynuyorum koldan oynayanların yapması daha kolay sanırım.neyse yavaş yavaş denerim.Bunny’i scroll tuşuyla yapın hocam.
Ben de bilek oynuyorum hocam, sens’iniz çok mu düşük acaba? Strafe alışınca çok basit ve eğlencelidir merak etmeyin hocam. Hızlanmanın ana faktörü zaten.durmadan denemek lazım o zaman ben 10 dakika yapamayınca sinirlenip maça giriyorum
evet yt'de videolarda gördüm ayarladım ama yapması zor hem zıplamaya bas sağ sol a d tuşları filan iyi zamanlama yapmak lazım.birde ben bilekten oynuyorum koldan oynayanların yapması daha kolay sanırım.neyse yavaş yavaş denerim.
ya mouse olayını çözemedim zaten daha sürekli değiştirip duruyorum sinirlendikçeBen de bilek oynuyorum hocam, sens’iniz çok mu düşük acaba? Strafe alışınca çok basit ve eğlencelidir merak etmeyin hocam. Hızlanmanın ana faktörü zaten.
Hocam doğru değeri bulduğunuzda bir daha asla değiştirmemenizi tavsiye ederim, çünkü aiminizi ve kas hafızanızı bozar.ya mouse olayını çözemedim zaten daha sürekli değiştirip duruyorum sinirlendikçekaç gündür 500 dpi 1.9 sens oynuyordum.birde 800 dpi 1.2 sens deneyeyim dedim bazen 1'e düşürüyorum ama hala kendi ayarımı bulamadım.arkadan biri geldiği zaman ani dönüş yapamıyorum.fazla yükselttiğim zaman aim alırken sorun oluyor.daha da düşürmeyi istiyorum aslında ama bakalım zamanla artık.
aynen onun bende farkındayım bir ayar seçip ona alışmak gerekiyor.Hocam doğru değeri bulduğunuzda bir daha asla değiştirmemenizi tavsiye ederim, çünkü aiminizi ve kas hafızanızı bozar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.