Surf yapamayanlar iyi oyuncu olamaz mı?

Surf yapabiliyorum ve çok iyi gibiyim. Ama normal rütbem gümüş iki. Yoldaş rütbem ise nova iki.
benimde gümüş dört yeni verdi 10 maçı tamamlayınca yoldaş rütbem yok henüz.zaten rütbe atlama olayı çok iyi olursan oluyor sanırım ben genelde 3. 4. oluyorum maçlarda :D millet 20 30 kill alıyor ben ortalama 10 15 hatta bi maçta 3 aldım tam rezaletti :D

Hiç surf yapmadım. 0'dan solo Keleşe kadar çıktım 4 ayda.

CS'de yapacağın en iyi şey, takım bulmak. Daha sonra sakin kalacaksın. Bazıları adam gördüğü zaman eli ayağı dolaşıyor, kötü de olsa spray ile öldürüyor.

Ama bir zaman sonra, adamın nereden geldiğini, geleceğini bildiğin için oralara daha dikkatli bir şekilde geçiyorsun. Aim koyduğun yerler oluyor.

Bazıları da adam gördüğünde gövdesine çatır cafir tarıyor. Hiç gerek yok. Adamı gördüğün zaman direkt kafasına aimi koyup 2 mermide işini bitirmeniz gerek.

Bu son 2 maddeyi kartallar ile oynarsan görürsün. Adamlar sadece bu 2 madde ile oyun oynuyor. Gördüğün an biriniz ile ölecek. Sen mi o mu. Artık hangimizin refleksi daha iyi ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00