Suriye'deki TSK üssüne saldırı

Hocam, tartışma bu şahısla. Geçen "ekonomimiz iyi" diyordu ve devleti eleştirenlere "vatan haini" diyordu. Boşuna ceza alma. Bak, ben bile cevap vermiyorum. Kendini yakarsın.

Şu forumda Bayraktar yapımı savunma sanayii ürünlerini görünce artık midem bulanmaya başladı. Biz bunları kullanmayacaksak niye üretiyoruz? Neden buraya bütçe ayırıyoruz? Vergimi alıp çarçur edeceğinize şu onun bunun çocuklarının üstüne füze olarak yağdırın ben razıyım. Forumda küfür etmek yasak olmasa bir şey söylemek isterdim de neyse.

Zararı var mı sana kardeşim seni ilgilendiren ne sadece bizim ülkemiz mülteci almıyor hangisi kafana silah dayıyor nedir bu ırkçı düşünceler?
Evet, zararı var. Benim ülkemin milyonları bu insanlara gidiyor. Sokağa çıktığımda en az türk gördüğüm kadar suriyeli görüyorum. Ucuz iş gücü olduğu için benim vatandaşım yerine bu insanlar işe alınıyor. Bir de benim ülkemde benim vatandaşıma karşı suç işliyor, herhangi bir kimlik vs. olmadığı için %99 birkaç saat nezarette durup çıkıyor. Bazı tabelalar artık arapça yazılıyor. Bazı ilçelerde çete kurmuşlar, sokaklarından yürümeye korkuyorsun.

Çok büyük çatışma var diyorlar. İşin garibi Esad ne halt yiyor.
(Şehit sayısı fazla olabilir, teyitsiz)
Yazıklar olsun askerimizi resmen kurtlar sofrasına attilar. Rusya da işin içinde.

hocam nereden gördünüz haberi link atın

TB2 çoktan El-Bab ve Tel Rıfat bölgesinde havalandı.

40 milyar dolar harcanmış...(suriyeliler için.)

Dış politikamız çok iyiymiş. 2017'den beri İdlip'te kilometrelerce toprak kaybettik. Kaç gündür RHK ve SHK üslerin yakınını bombalıyor. Gıkları çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…