Suriyeliler yağmaya başladı!

İnsan olana din, dil, ırk, etnik köken ve millet fark etmez. Irkçı bir insan ile tarafsız bir insan tartışmamalı. Dünya sürekli kaos halinde, nedenlerinden bir tanesi ırk ve millet ayrımı. Ben ülkemde mülteci istemiyorum. Türkiye, Türk ve kendisini Türk tanımlayanlara aittir. Suriyeli ve Ukrayna'lı gibi ülkesini satan insanları hiç istemiyorum, fakat ırkçılık yapmam herkes kendi ülkesinde paşa paşa yaşasın. ABD ve Kanada gibi demografik yapısının farklı olduğu ülkeler bu tarz insanları almalı. Fakat bir millete ait olan devletin, farklı insanları kalıcı olarak almasına sadece Türkiye değil, tüm dünya da hoş bir olay değil.

Güzel bir söz de var:

Irkçı olarak doğmazsınız, sonradan öğretirler.
 
Gördüğün yerde vur emri değildi zeki dostum. Üç uyarı yapın eğer hâlâ durmazlarsa silah kullanma yetkiniz var dendi. Asker her gördüğü yağmacıya headshot atmıyordu yani.

Anladım hocam, ama her türlü bunu yapan Suriyelilere ayrı bir şey yapılması gerektiğini düşünüyorum. Direkt vurmaktan bahsetmiyorum farklı bir işlem. Ama buda yapılmıyor galiba.
 
Ben de suriyelileri istemiyorum ama türklerde de şerefsiz var namussuz var. Realiteden ayrılmamak lazım. Baksana tanımadıkları beni Arap ve Suriyeli ilan ettiler. Bu kadar kör gözleri. Neymiş efendim Türk yalan söylemez onu yapmaz bunu yapmaz. Geçin bu ırkçılık palavralarını.

Şahsımıda öyle ilan ettiler. Yapacak bir şey yok, kendi kurdukları distopyalarında yaşayabilirler, bu beni ilgilendirmez.
 

Geri
Yukarı