Suriyelilerin saygısız olması

Ne lafı hocam,zoru bırakın direkt vurmalarına razıyım ben artık.

Biyordizel olarak kullanılmaları daha mantıklı en azından litre başına fiyatı düşürürler. Bir gün sokakta sana karışan Suriyeli yarın 1.5 dizel motorunda duman olacak...

İyi olur hocam. Ya da aklıma fikir geldi alacaksın bunları köle yapacaksın sadece büyükleri. Küçükleri de eğiticeksin ki adamakıllı birey olsunlar. Ben köle taraftarı değşlim ama akılsızlık köle olmaya mahrum dur

Hocam ben Almanyaya taşınsam güzel arkadaşıklar edinip mis gibi yaşarım ya.Bunlar gibi sokakta keko oturuşu yapıp insanlara artistlik taslamam en azından.

Bu kadar sinirle bir şey görmeniz çok mümkün de görünmüyor. Burada göç edenler mi suçlu? Göç alanlar mı? Ayrımı iyi yapmak lazım. Bugün Avrupa sınırı açsa bizden önce onlar, onlardan önce biz gideceğiz. Ama ne oldu? Açarım sınırı diye tehdit ettiğimiz mülteciler güle oynaya giderken (bazısı buraya küfür ede ede gidiyordu) sınırda hepsini dövüp, kimini vurup geri yolladılar. (Tabi biraz da ücreti mukabilinde) Orta Doğu'nun bu halde olması çok başka konu ama bizim iç meselemizi ve dış politikamızı gelecek seçim için değil de milli menfaatler üzerine çizmemiz çok daha mühim bir meseledir. Yoksa sınırı açarsınız döviz kuru çıktı diye, Balkanlardan gelirler. Savaş çıktı diye, Orta Doğu'dan gelirler. 250 bin dolara (şimdi 400 bin) vatandaşlık verirsiniz, Katar ve Dubai gibi yerlerden gelirler. Velhasıl kelam ipin ucu kaçınca elbet birinin eline geçiyor.

En kötüsü de Suriyelilerin üzerine Afgan ve Pakistanlıların gelmesi oldu. Suriler neyse de diğerleri dünyanın kara deliğinden geliyorlar resmen. Sevdiğim insanlara bir şey olacak diye korkar hale geldim.

En kötüsü de Suriyelilerin üzerine Afgan ve Pakistanlıların gelmesi oldu. Suriler neyse de diğerleri dünyanın kara deliğinden geliyorlar resmen. Sevdiğim insanlara bir şey olacak diye korkar hale geldim.
Bir cinayet olursa genelde başka uyruklu birisinden oluyor.

Ablam kardeşim okuldan bir kaç dakika geç gelsin karaları bağlıyor. Bizi bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin.

Şimdi düşündüm de biraz haklı gibisiniz. Ancak burada olay farklı. Suçlu olanlar 2 taraf ta suçludur bana göre. Başka ülkede yaşıyacaksan edebiyle, kurallarıyla yaşıyacaksın yoksa atarlar. Ama bizim ülkemizde atma durumu yok. Bizi düşünmeyen millete biz yardım ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…