Bizim sınıfta suriyeli bir çocuğun 8 kardeşi varHalimize şükredelim hocam bence.Baksanıza şunlara nasıl yetiştirmişler çocuklarını.Bu arada meraktan soruyorum hiç 2 çocuktan az çocuğu olan bir suriyeli gördünüzmü ?
Bizim sınıfta suriyeli bir çocuğun 8 kardeşi varHalimize şükredelim hocam bence.Baksanıza şunlara nasıl yetiştirmişler çocuklarını.Bu arada meraktan soruyorum hiç 2 çocuktan az çocuğu olan bir suriyeli gördünüzmü ?
Halimize şükredelim hocam bence. Baksanıza şunlara nasıl yetiştirmişler çocuklarını. Bu arada meraktan soruyorum hiç 2 çocuktan az çocuğu olan bir Suriyeli gördünüz mü?
Korkmayın derkenSanırım değil canlı yayında ''Göndermeyeceğiz korkmayın'' gibi bir açıklama yapmıştı.
Harbiden döl israfı denebilir ona çünkü bir katkısı yok dünyaya direkt olarak.Bizim sınıfta suriyeli bir çocuğun 8 kardeşi varve üstelik çocuk okuma yazma bilmiyor boşuna döl israfı anladığınız.
Yani normal.Anneannemin mahallesinde en az 3 çocuklu vardı.
Korkmayın derken? bizi onları göndermemek istediğimizi falanmı sanıyor ?
Harbiden döl israfı denebilir ona çünkü bir katkısı yok dünyaya direkt olarak.
Yani normal.
Adam bizimle dalga geçiyor bildiğinHerhalde.
Adam bizimle dalga geçiyor bildiğinacınacak halimize gülüyoruz.
Hocam onlar birşey derlerse suçlu onlar çıkacağı için konuşmuyorlar.Atamıza bile saygıları yok ki neden olsunki? sonuçta onlarınki değil.Biz lisedeyken, İstiklal Marşı okunduğu esnada kulaklıkla müzik dinler, elleri kolları sağda solda rahat pozisyonda takılırlardı. Okul yöneticileri, öğretmenler vs. görür de ses etmezlerdi. Durum daha vahim bir hale gelmiş demek ki yıllar içinde.
Erken seçim olsa keşke keşkeee.Yavaş yavaş 20.23. Biraz daha dişimizi sıkalım az bişey kaldı. 2022'yi neredeyse yarıladık.
Hocam onlar birşey derlerse suçlu onlar çıkacağı için konuşmuyorlar.Atamıza bile saygıları yok ki neden olsunki? sonuçta onlarınki değil.
Erken seçim olsa keşke keşkeee.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.