Suriyelilerin saygısız olması

Yavaş yavaş 20.23. Biraz daha dişimizi sıkalım az bişey kaldı. 2022'yi neredeyse yarıladık.
Peki diyelim gönderecekler hocam.Direkt olarak nasıl gönderecekler nasıl kontrol edecekler onları ?

Vallaha ırkçıysam ırkçı sadist sem sadist deyin. Hepsinin ben kellesini kesip sergiye koydurtturayım. Hilafetinizin ben cidden adamlar kendini üstün görüyor. Peygamber efendimiz Arap yarımadasına indi diye bunlar halefi olmak istiyor. Buradan suriyeliler kadar kötü bir ırk görmedim. Yemin ederim Hitler gibi suriyelilere karşı biri yapan biri olsun elini öperim o adamın. Böyle annelerin babaların da ben taaa. Önce annesini babasını acı çektireceksin sonra keseceksin bunları

Vallaha ırkçıysam ırkçı sadist sem sadist deyin. Hepsinin ben kellesini kesip sergiye koydurtturayım. Hilafetinizin ben cidden adamlar kendini üstün görüyor. Peygamber efendimiz Arap yarımadasına indi diye bunlar halefi olmak istiyor. Buradan suriyeliler kadar kötü bir ırk görmedim. Yemin ederim Hitler gibi suriyelilere karşı biri yapan biri olsun elini öperim o adamın. Böyle annelerin babaların da ben taaa. Önce annesini babasını acı çektireceksin sonra keseceksin bunları
Haklısın bu arada.

Tarihi inceleyin. Araplar yüzyıllardan beri hep en aptal ırkların başında gelen kimselerdi. Esasına baktığımız zaman suriyeliler "ar*p" oldukları için çok da şey yapmayın. İşin sıkıntı kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar yarın bir gün 20-30 milyon oldukları zaman toprak talep edecekler. Evet, çok ciddiyim bakın Osmanlının son zamanlarına. Dünyaya hükmeden koskoca imparatorluk nasıl yıkılmış. Tek sebebi içinde bulundurduğu onca etnik kökenli insanlar değil biliyorum ama yıkılmasının ana sebeplerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çok affınıza sığınaraktan söylüyorum ama bu herifler kelimenin tam manasıyla "enik" gibi ürüyorlar. Eğer bunun önüne geçilmezse gerçekten çok değil 5-10 yıl sonra ülkeyi Vegas'a çevirecekler. Düşünsenize Atalarınız sizin için onlarca yıl hayatını hiçe sayarak canını,dişini,kanını ortaya koyarak Vatan için her şeyi yapıyorlar. Sonra birileri gelip ülkeye sözde din kardeşi diye kendilerine dahi hayırları olmayan itsiz-sapsız elemanları alıyor. Bu arada "Ata" diyince sizin aklınıza 60-70 yaşında koskoca adamlar geliyor olabilir ama işin gerçeği o cephelerde 14-15 yaşında ki belki de sizden küçük çocuklar çarpışıyordu. Şu bulunduğumuz hal gerçekten çok üzücü arkadaşlar.

Biyodizel olarak kullanılmaları daha mantıklı en azından litre başına fiyatı düşürürler. Bi gün sokakta sana karışan suriyeli yarın 1.5 dizel motorunda duman olacak...

Hocam onlar birşey derlerse suçlu onlar çıkacağı için konuşmuyorlar.Atamıza bile saygıları yok ki neden olsunki? sonuçta onlarınki değil.
Ben şahsen başka bir ülkeye taşınsam, taşınmayı da geçtim bunlar kaçarak geldiler ve ürediler, kesinlikle böyle bir saygısızlık yapmazdım. Fakat bunlarda nasıl bir kültür varsa hiçbir şekilde ülkemizin değerlerine saygı göstermiyorlar. Kendi aralarında organize olduklarını ve kasıtlı olarak böyle davrandıklarını düşünüyorum.

2023 te de oyumu yalnızca müültecileri göndermeyi vaat eden partiye atacağım. Artık siyasi görüşüm bile kısa ve net.
Oyunuzu kime atarsanız atın ama x vaadi veya y görüşü çerçevesinde ya da bana sempatik görünüyor diye oy vermeyin. Akıl vermek gibi olmak istemem ama oy vermeden evvel seçim teorisindeki "medyan seçmen" kitlesinden olmadığınıza kanaat getirecek kadar bir bilginiz olsun. Mesela, siyasinin; tahsili, evvelinde dirsek temasında bulunduğu oluşumlar, bu oluşumlarda geçirdiği süre ve varsa içinde yer aldığı icraatlar, yaşı, yönetim organı olarak karar verebilir yapıda olduğuna ilişkin emareler var mı? Klasikleşmiş siyasetin dışına çıkabiliyor mu? Varsa proje ve organizasyon şeması nedir? Şeklinde daha çok görev icra etmesi üzerine topladığınız donelerden yola çıkarsanız bilinçli ve geleceğe yönelik bir tercih olur. Zamanında bu vaatlere bakarak oy toplandığı için tüzük gereği bahsetmemenin uygun olmayacağı durumlar yaşandı.

Peki diyelim gönderecekler hocam. Direkt olarak nasıl gönderecekler nasıl kontrol edecekler onları?

Hocam bence öncelikle uyarırlar 2017-18 zamanlarında hatırlarsanız gitmek isteyenler gitmişti. Uyarıları dinlemeyenlere zor kullanırlar. Şimdi hiç bana laf etmeyin onlar bunları hak etti. Bebekli olanlarada yardım ederler olur biter bu iş.

Tarihi inceleyin. Araplar yüzyıllardan beri hep en aptal ırkların başında gelen kimselerdi. Esasına baktığımız zaman suriyeliler "ar*p" oldukları için çok da şey yapmayın. İşin sıkıntı kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar yarın bir gün 20-30 milyon oldukları zaman toprak talep edecekler. Evet, çok ciddiyim bakın Osmanlının son zamanlarına. Dünyaya hükmeden koskoca imparatorluk nasıl yıkılmış. Tek sebebi içinde bulundurduğu onca etnik kökenli insanlar değil biliyorum ama yıkılmasının ana sebeplerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çok affınıza sığınaraktan söylüyorum ama bu herifler kelimenin tam manasıyla "enik" gibi ürüyorlar. Eğer bunun önüne geçilmezse gerçekten çok değil 5-10 yıl sonra ülkeyi Vegas'a çevirecekler. Düşünsenize Atalarınız sizin için onlarca yıl hayatını hiçe sayarak canını,dişini,kanını ortaya koyarak Vatan için her şeyi yapıyorlar. Sonra birileri gelip ülkeye sözde din kardeşi diye kendilerine dahi hayırları olmayan itsiz-sapsız elemanları alıyor. Bu arada "Ata" diyince sizin aklınıza 60-70 yaşında koskoca adamlar geliyor olabilir ama işin gerçeği o cephelerde 14-15 yaşında ki belki de sizden küçük çocuklar çarpışıyordu. Şu bulunduğumuz hal gerçekten çok üzücü arkadaşlar.
Çok iyi açıklamışsınız.Bırakın 5 10 yılı yakında kalkınma çıkarır bunlar,çünkü durmadan yeni bir çocuk yapıyorlar.Minumum 3 4 çocuğu oluyor bir suriyeli ailenin.

Tarihi inceleyin. Araplar yüzyıllardan beri hep en aptal ırkların başında gelen kimselerdi. Esasına baktığımız zaman suriyeliler "ar*p" oldukları için çok da şey yapmayın. İşin sıkıntı kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar yarın bir gün 20-30 milyon oldukları zaman toprak talep edecekler. Evet, çok ciddiyim bakın Osmanlının son zamanlarına. Dünyaya hükmeden koskoca imparatorluk nasıl yıkılmış. Tek sebebi içinde bulundurduğu onca etnik kökenli insanlar değil biliyorum ama yıkılmasının ana sebeplerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çok affınıza sığınaraktan söylüyorum ama bu herifler kelimenin tam manasıyla "enik" gibi ürüyorlar. Eğer bunun önüne geçilmezse gerçekten çok değil 5-10 yıl sonra ülkeyi Vegas'a çevirecekler. Düşünsenize Atalarınız sizin için onlarca yıl hayatını hiçe sayarak canını, dişini, kanını ortaya koyarak Vatan için her şeyi yapıyorlar. Sonra birileri gelip ülkeye sözde din kardeşi diye kendilerine dahi hayırları olmayan itsiz-sapsız elemanları alıyor. Bu arada "Ata" deyince sizin aklınıza 60-70 yaşında koskoca adamlar geliyor olabilir ama işin gerçeği o cephelerde 14-15 yaşında ki belki de sizden küçük çocuklar çarpışıyordu. Şu bulunduğumuz hal gerçekten çok üzücü arkadaşlar.

Hocam suç hükümette. Bizler istemedik ki monarşi gibi oldu burası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı