Survivor Cemal sizce hak etti mi?

starkia

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz bu gece Survivor şampiyonu açıklandı. Sizce şampiyon olan Cemal Can hak etti mi? Bence etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle şeyleri hiç takip etmiyorum, ama takip eden birçok arkadaşım Cemal'i sempatik bulduğu için oy verdiğini söylüyor. Eğer gerçekten de böyleyse Barış'a büyük bir haksızlık yapmışlar.

Şu arkadaş Cemal hakkındaki bütün fikirlerimi değiştirdi. Artık Barış'ı destekliyorum.

Arkadaşlar malum final geldi. Sizce şampiyon kim olmalı? Şahsen ben ağlak biri yerine her haksızlığa karşı duran ve yalnız kalsa bile pes etmeyen Barış'ı destekliyorum. Son ay sakatlıklardan dolayı iyi yarışamaması umurumda değil. Çünkü ona yapılan haksızlıkları ve Cemal'in her şeye ağlamasını unutmadım.

Arkadaşlar survivor denilen program kurgu zaten, cemalin şampiyon olması aşırı saçma, yani mantıklı düşünebilen biri, eğer bu kurgu bir yarışma olmasa "barış şampiyon olur" der zaten, ki benim gözümde şampiyon barıştır.

En başından beri kurgu ve reyting üzerine kurulu bir program olduğu belliydi. Survivor'ı geçtim uzun süredir TV bile izlemiyorum en son TV'de Ezel'i izliyordum ondan sonra sağlam bir dizi vs. yapılmadı anca zengin erkek fakir kız hep aynı tipleri koyup devamlı döndürüp duruyorlar yabancı dizilere bakıyorum bir de bizim dizilerimize gerçekten fark kalite ortada gelişceğine daha da geriye gidiyor.

Turabi devri sonrası izlemedim ve izlemeyi düşünmem de en azından o zamanlar gerçek bir Survivor vardı şu an adamlar hani şu Minecraft'ta Survival açıp gamemode girip alacaklarını alıp geri Survival moda girerler ya aynı onun gibi oldu. Bana o adam bir avanak sürüsünün lideri olacakmış gibime geliyor o kadar ağlayacaksan gelmemeliydin bence. (Cemal Can hayranları kusura bakmayın bu benim şahsi düşüncem ve içimi iyi döktüm :D )

Survivor tarihinde smsler her zaman vaktinde açıklanırdı. Ama dün 10 dakika uzatıldı. Uzatılmadan önce durumlar bu şekildeymiş. Eğer gerçek belgeyse büyük hak yendi.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı