Survivor izlemiyorum ve son zamanlarda yaptıkları kurguları gözümüze soktukları yetmiyormuş gibi bir yenisi daha eklendi. Adada aşk! Ne büyük skandal değil mi (!) İzleyenler nasıl izliyor bilmiyorum. Twitter'daki hayranlarını saymıyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?
Saçmalık diyoruz ama bizim gibi düşünen sayısı azınlık ondan dolayı da kimse dur diyemeyecek. Adam kazanıyor milyonları televizyona kitlemeyi başarıyor neyse çok kurcalamayalım biz de bir şey olur şimdi.
İlk sezonlar izlerdim de, zamanla daha fazla izlenme almak için saçma sapan şeyler yaptılar. Ara sıra bakıyorum kanalları değiştirirken de, anlamıyorum nasıl bu kadar çok izleniyorlar.
Survivor izlemiyorum ve son zamanlarda yaptıkları kurguları gözümüze soktukları yetmiyormuş gibi bir yenisi daha eklendi. Adada aşk! Ne büyük skandal değil mi (!) İzleyenler nasıl izliyor bilmiyorum. Twitter'daki hayranlarını saymıyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam boşverin bunları, senaryo yazarları nasıl insanlarsa artık. Tahta parçası gibi adam kos koca güçlü adama fark atıyor. Boşverin izleyen izlesin. Özellikle Nisa'yı ağlatarak senaryo gerçekmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. İşinize bakın.
İsteyen izler istemeyen izlemez. Dünyanın birçok yerinde bu tarz programlar mevcut. Realty show adı üstünde. Kafanı buna yorup konu açmanda enterasan. Zaman kaybı olan bir program hakkında konuşuyorsun.