Suudi Arabistan'da pole Verstappen'de

Makaleler
13
Daha fazla  
1745089130409.png

Çok eğlenceli bir sıralama seansıydı. Verstappen'e helal çok iyi bir son tur atıp pole elde etti. İlk hakkında da 0.001 saniye ile sadece Piastri'nin önündeydi.

Redbull: Araç bu piste iyi çalışıyor, özellikle ilk sektörde Verstappen çok iyiydi sıralama boyunca. Araçtan maksimumu almayı başardı. 0.010 bir farkla pole elde etti inanılmaz.
Tsunoda fena iş çıkarmadı, arka kanatlar olarak iki pilotta farklıydı diye hatırlıyorum. O da Hamilton'un 0.003 gerisinde kaldı.

Mclaren: Norris Q3 de kaza yaptı büyük hayal kırıklığı. Hızlı da görünüyordu hata yaptı.
Piastri daha iyisi yapabilirdi bana göre ama yine de iyiydi.

Mercedes: Russell da harika bir sıralama geçirdi. Sadece 0.1 saniye geride kaldı. İkinci sektörde hata yapmasa pole mümkün gibi geldi bana.
Antonelli de üzerine düşeni yaptı 5. oldu, istikrarını sürdürüyor.

Ferrari: Araç yavaştı genel olarak Q1 de baya zıorlandılar, özellikle ilk sektörde kötüydü rakip araçlara göre. Ona rağmen Leclerc'in iyi bir iş çıkardığını söylebilirim. Hamilton'a 0.5 saniye fark attı.
Hamilton hafta sonu boyunca çok yavaştı açıkçası. Sainz'a geçilmesi de trajik oldu.

Sainz 2 yarıştır Albon'u geçiyor, çok iyiydi bugün. Geçen hafta Albon aslında Q2'ye kalmıştı FIA'nın kurbanı oldu. Hulkenberg'in turu silindi normalde Albon Q2'ye kalacaktı. Durumu geç açıklayınca Albon çıkamadı.

Gasly geçen hafta olduğu gibi yine çok hızlı.

Lawson, Hadjar'ı geçti.

Bearmen, Ocon'a göre çok daha iyiydi 0.6 saniye farkla önünde bitirdi Q1 seansında. Ocon kötü performans sergiledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı