Atla dört nala koşarken içmeye tercih ederim.
Evet eskiden aktiflik çok fazlaydı.240 Katılım. Vay be.. Şimdi 100'ü zor geçiyor.
Çok da eski değil aslında 6 ay kadar önce. Eğer önceki hesabımın başına o büyük felaket gelmeseydi şuan belki de 4K mesaj + 3K beğeni vardı hesapta ama daha önceden de belirttim rütbesinde değilim. Güzel vakit geçireyim eğleneyim yeter benim için. Yalnız hesabım silinince niyeyse anketler de tutmamaya başladı. Genel anket kalitesinde düşüş oldu lakin sağolsun arkadaşlara ayakta tutuyorlar.Evet eskiden aktiflik çok fazlaydı.
Hesabınız neden silindi?Çok da eski değil aslında 6 ay kadar önce. Eğer önceki hesabımın başına o büyük felaket gelmeseydi şuan belki de 4K mesaj + 3K beğeni vardı hesapta ama daha önceden de belirttim rütbesinde değilim. Güzel vakit geçireyim eğleneyim yeter benim için. Yalnız hesabım silinince niyeyse anketler de tutmamaya başladı. Genel anket kalitesinde düşüş oldu lakin sağolsun arkadaşlara ayakta tutuyorlar.
IP çakışması olmuş moderatörün bir tanesi de aynı hesap sanıp başka hesapla birleştirmiş. Sunucu sıkıntılarından dolayı birleşme olmayınca o elemanın açtığı konular ben açtım gözüktü hep 2-3 gün müdahele edemedim çeşitli mecralardan ulaştım. Sağolsun eski hesabımı, diğer kullanıcının açtığı çoluk çocuk konularıyla beraber tarihe gömdü Recep Baltaş. Tabii ki benim isteğim doğrultusunda.Hesabınız neden silindi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.