Arkadaşlar bunlar nedir neden ekran kartımı kullanıyor acaba tehlikeliler mi? Bilgisayarım HP.
Eki Görüntüle 2346377
Svchost.exe: Bir veya daha fazla Windows hizmetini barındırabilen bir sistem işle midir?
Sysinfocap.exe: Peformans testinizi izleyen bir hizmettir mesela ekran kartınız arzasını işletim sistemine bildirirerek mavi ekran hatası aldığınızda hata kodunu belirtir.
Svchost.exe: Bir veya daha fazla Windows hizmetini barındırabilen bir sistem işle midir?
Sysinfocap.exe: Peformans testinizi izleyen bir hizmettir mesela ekran kartınız arzasını işletim sistemine bildirirerek mavi ekran hatası aldığınızda hata kodunu belirtir.
Reddit'te u/Extra411 kullanıcısının çözümü:Aynı sorunu yaşıyorum cihazım HP çözüm bulamadım bende aşırı RAM tüketimi var 12 GB'a kadar çıkıyor oyunlarda falan sorun yaratıyor.
Reddit'te u/extra411 kullanıcısının çözümü:
Şu linkten link driverstore Explorer adlı uygulamayı indirin. Bu soruna yol açan driver: "hpcustomcapcomp. İnf" ama "hpomencustomcapcomp. İnf" isimli driver ile karıştırmayın.
"Hpcustomcapcomp. İnf" adlı driveri kaldırdıktan sonra Omen Gaming Hub düzgün çalışmayacak ama kendisi otomatik olarak daha eski bir sürümü indiriyor ve sorun çözülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.