Bilgisayarıma bugün Kaspersky Security Cloud Free'nin yanında Comodo Firewall kurdum. Comodo Firewall'da svchost.exe'nin çok veri alıp gönderdiğini görünce görev yöneticisini açtım, 10'dan fazla çalışıyor. Virüs olabilir mi? Bilgisayar da 2 gündür yavaş.
Bilgisayarıma bugün Kaspersky Security Cloud Free'nin yanında Comodo firewall kurdum.comodo Firewall'da svchost.exe'nin çok veri alıp gönderdiğini görünce görev yöneticisini açtım, 10'dan fazla çalışıyor. Virüs olabilir mi? Bilgisayar da 2 gündür yavaş.
Zararlı değildir. Bu gibi durumlarda dosya konumu aç deyip uygulamanın özelliklerinden lisansına bakın. Genelde orijinal yazılımlar özellikle Windows uygulamaları lisanslı olur. Öyle anlarsınız.