phanmetal
Picopat
Windows işlemlerini, svchost adındaki uygulamada depo ediyor. Korkulacak bir şey yok.
Baya var ama cpu onceliginde 3 4 tanesi baya kullaniyor , onlarin da önceliğini en düşüğe alıyorum ve benzesmeden 1 cekirdek seçiyorum ve cpu kullanimi baya azalıyor.
Hocam yalnız AV'ler çoğu şeyi tespit etmiyor. Bir mining virüsünü yakalayamıyor. Ya da FUD'la şifrelenen bir yazılımı bulamıyor. Çok güvenmemek gerekir. Siz değerli üstadımdan yine de düşüncelerini almak isterim bu konuda.
Tamam zararlıymış ve silmiş. Kontrol olarak MBAM ile de bir kontrol edin.Zemana ile test yaptım. Appdata localde svchosts.exe adlı bir dosya buldu sildiğimde o şeyde yok oldu.
Sistemin kendi çalıştırdığı servisler svchost.exe üzerinden çalışıyor.
Eki Görüntüle 1061191
Ancak svchosts.exe sistemde yabancı, orijinal sistemde yok.
Görev yöneticisinde ayrıntılar kısmında sütun başlıklarından birine sağ tık tıklayıp, "sütünları seç" diyin.Dosya konumlarını göstermeyi nasıl yaptınız?
"svchosts.exe" şeklinde bir dosya Windows tarafından servis edilen bir dosya değil, muhtemelen zararlı bir yazılım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.