Svchost.exe Yüksek İşlemci Kullanımı

TalhaMSI

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı aldığım günden beri Kaspersky internet security yüklü ve güncel. Bilgisayarımdaki tüm programlar orijinal. İşletim sistemim Windows 10. Bir haftadır svchost.exe işlemci kullanımı yüksek ve hiç yavaşlamadan işlemci kullanmaya devam ediyor. Biraz araştırdım trojan bulaşmış olabilir diyorlar ama pek sanmıyorum. Sebep ne olabilir? Yine bir kaç haftadır windows defender güncelleme hatası var. Bu ikisi alakalı olabilir mi? Çünkü güncelleme sırasında windows hizmetleri kullanımı artıyor. Boş bir döngüye girmiş olabilir mi? Ekran görüntülerimi paylaşıyorum.
görev.png
görev1.png
görev2.png
görev3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnektekinin aynısını yaptım sorunum düzeldi. Bilgisayarım kilitliyken yani açılış ekranındayken bile bilgisayarım ısınıyordu ve fan çok çalışıyordu. Peki UPnP neden bir hafta önce düzgündü şimdi saçmalamaya başladı? Düzeltmenin bir yolu var mıdır?

"UPnP (Universal Plug-n-Play) bilgisayarları birbirine bağlayarak uzak bağlantı ve veri transferini sağlar.
UPnP ile yeni ağ aygıtı otomatik olarak bulunur. Ağa bağlandıktan sonra aygıtlar P2P uygulamalar, online oyun, video konferans vb gibi durumlara göre ayarlanabilir.
Manuel olarak port yönlendirmek yerine UPnP router aygıtınızı otomatik olarak ayarlar."
İnternette biraz araştırdım ve kimse hayırlı şeyler söylemiyor bununla ilgili. Devre dışı bırak dostum. Eksikliğini çekeceğini sanmıyorum. Sorununu çözebildiysem ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı